kacha10
Fanka BB :)
Mononoke Ty zrobiłaś sobie sama badania na własny koszt.a jak by Ci zlecił je Twój lekarz to robiłabyś je za darmo czy dalej byś płaciła.nigdy nie chodziłam prywatnie wiec nie wiem jak to jest.jak zaciąze to mysle ze bede chodzic prywatnie- mam nawet namiary na dobra lekarke.na razie chce jak najwiecej wyciagnac bezpłatnie.
Clodi zazdroszcze Ci takiego lekarza.
Widze, dziewczynki ze za 2 tygodnie bedziemy sie zastanawiac czy cos z naszych staranek wyszlo.ja mam dzis 17 dzien cyklu.u mnie w tym miesiacu jakos dziwnie bo przez 8 miesiecy czulam owulacje, zawsze boli mnie lewy jajnik ok.12,13 dnia cyklu a tym razem nic nie czuje.wiec albo cykl mi sie wydluzy albo jakis bezowulacyjny.teraz to juz nic nie wiem.pewnie znow bedzie pudło.a jak u Was?
Clodi zazdroszcze Ci takiego lekarza.
Widze, dziewczynki ze za 2 tygodnie bedziemy sie zastanawiac czy cos z naszych staranek wyszlo.ja mam dzis 17 dzien cyklu.u mnie w tym miesiacu jakos dziwnie bo przez 8 miesiecy czulam owulacje, zawsze boli mnie lewy jajnik ok.12,13 dnia cyklu a tym razem nic nie czuje.wiec albo cykl mi sie wydluzy albo jakis bezowulacyjny.teraz to juz nic nie wiem.pewnie znow bedzie pudło.a jak u Was?
Ostatnio edytowane przez moderatora: