monika2929
Aktywna w BB
teraz uważam, że ja nie jestem nic warta, zawsze trafiałam na skończonych .............., mam nadzieje że mój stan nie zaszkodzi małej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teraz uważam, że ja nie jestem nic warta, zawsze trafiałam na skończonych .............., mam nadzieje że mój stan nie zaszkodzi małej
Kochana, ja też w czasie ciąży byłam wiele razy nic nie warta ;-) tak hormony czasem na nas działają.A Ty jesteś warta uczuć i kochania, a przede wszystkim szacunku. Olej dziada, jeśli mu nie pasuje to go spakuj i każ się wyprowadzić, poczekaj jeszcze pójdzie po rozum do głowy :-)teraz uważam, że ja nie jestem nic warta, zawsze trafiałam na skończonych .............., mam nadzieje że mój stan nie zaszkodzi małej
nie każe mu sie wyprowadzic, to też jest jego mieszkanie, jego dziecko, jeżeli chce pomagac to niech pomaga, odpowiedzialnośc za swoje czyny trzeba ponosic