reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

jak dla mnie źle robisz ale to twój wybór i ja już nic nie mówię.

lamia dobrze się czuję, ale mąż ma dłużej pracować, a i ja muszę skończyć pisanie do jutra wieczora i bez tego popołudnia nie napiszę na czas.

no ja zupkę mam gotową :) pisanie też nieźle idzie :)

miq dajesz :)

ja dziś foto swoim psiakom robiłam ;) a sobie to jakiś czas nie robiłam

reklama
Takie mierzenie pod pachą nic nie da :-) temperaturę,żeby była miarodajna mierzy się w pochwie.. w ustach w zależności od miejsca przyłożenia też może się temperatura różnić..

Faktem jest,że ja bym po terminie spodziewanej @ już testowała, ale ja to ja w gorącej wodzie kąpana :p
Ja teraz przy nie współżyciu chciałam testować :p

edit: mam 3.000 post jupijajejjj :-):rofl2:

Magda...ale tempka ciala w ciazy tez rosnie...kazda moja kolezanka zaciazona mierzyla normalnie pod pacha i kazda miala ponad 37...wiec cos w tym jest

muszę jakieś lepsze miejsce znaleźć, bo widać mój bałagan w kuchni:zawstydzona/y:

Załączniki

• DSC00549.jpg
    DSC00549.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 46
miq słodziasty :) taką maleńką góreczkę masz ;) powiem po Fasolkowemu cmok w pępuszka :tak: i gdzie ty bałagan masz :p i jaka ładna kuchnia :) moja też kiedyś taka będzie ;)

neciuszka, widać bałagan, miodek na wierzchu i przyprawy:zawstydzona/y: tak nieskromnie powiem, ze sama zaprojektowałam, to jest tylko aneks w salonie, no salon też nie za duży ale za to na swoim i teściowa do garnków mi nie zagląda:tak:

reklama
fajne fajne :) ja mam osobną kuchnię z teściową, ale w tej chwili nasza kuchnia jest malutka z możliwością powiększenia dlatego nic nie robię. bo będę mogła ją powiększyć jak kiedyś teściowie na dół się przeniosą, teraz w pomieszczeniu przed moją kuchnią jak dla mnie jest tzw graciarnia czyli teściowa ma 3 komody i szafkę w których trzyma swoje rupiecie.

Do góry