reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no to albo miała wielkie szczęscie/ pecha ze za pierwszym razem jej sie udało, ale co kto ja zgwaolcił, zna sprawce, czy to moze taka notoryczna kłamczucha, i tak zmysla ?

reklama
że niby to jej ówczesny chłopak ją zgwałcił:eek:
aaaa i najlepszy motyw: zajść w ciążę poleciła jej koleżanka bo "jak będzie w ciąży to będzie mogła posłać brata za kratki":baffled:

ja tylko czekam na wielką wieść o poronieniu:baffled:

madziulek: to trzymam kciki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pozytywne 2 wielkie krechy :-),jutro rano testujesz?

mijenk: no dziwna historia najlepiej ja olewaj i tyle,albo zadaj jej jakieś podchwytliwe pytanie moze sama sie wkopie i wygada :-)

A testuje jak tylko zachce mi sie siusiu :) juz prawie 2 tyg po spodziewanej @ wiec jakby co to wyjda dwie krechy a jak nie to wiadomo ze jedna.... 25 bym testowala jutro ale jak mam 10 to nie bede czekac ...

Hej Kobietki :**
Kupiłam tesciora o czułości 10 i mam zamiar zatestować... Co ma byc to będzie....
A co u Was słychać???

Kochana! Fluidkow moc, kciuki zaciskam i sikaj!
jak jestes w ciazy, i jak zrozumielam 2 tyg po terminie @, to nawet test o czulosci 25 ci wyjdzie w srodku dnia. Ja robilam 25 wieczorem w dzien spodziewanej miesiaczki i krecy byly, ze hej.
kciuki sciskam!

Siiiiiiiiiiiiiikaj!!!

reklama
Do góry