reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mała jest grzeczniutka jakbym dziecka nie miała...w klinice mi to samo powiedzieli że powinnłam się cieszyć że mam tak nadzwyczaj grzeczne dziecko... :) ale denerwuje się tym że jestem bezradna że chciała bym zrobić a nie mogę

Grzanka: Witam nową staraczke :)
U nas to trwało krótko praktycznie odrazu zaszłąm jak tabletki odłożyłam anty...Powodzenia życzę...a ile się juz staracie? czy to dopiero swieża decyzja?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam,
Jestem tutaj po raz pierwszy, tym samym jest to mój pierwszy post tutaj.
Mam 22lata i jesteśmy na etapie starania się o dzidziusia, możliwość zostania rodzicami uszczęśliwiłaby nas niesamowicie,
nie wygląda to tak że mamy w głowie tylko zajście w ciąże bo można popaść w paranoje, czy mogłybyście napisać ile trwało u was staranie się o dzidziusia?
oczywiście zdaje sobie sprawę że każda kobieta jest inna i u każdej kobiety to inaczej wyglądało, ale tak pokrótce miło by było się dowiedzieć co nieco.
Z góry dziękuję.​
Jedne zaszły w 1 cyklu a inne po 2 latach starania się nie ma reguły :-) a stosujecie jakieś wspomagacze ? typu mierzenie temperatury, obserwacja śluzu, umiesz określić owulację itp ;-) i witamy wśród Nas..
Mała jest grzeczniutka jakbym dziecka nie miała...w klinice mi to samo powiedzieli że powinnłam się cieszyć że mam tak nadzwyczaj grzeczne dziecko... :) ale denerwuje się tym że jestem bezradna że chciała bym zrobić a nie mogę

Mineralna, a nadal masz takie przeświadczenie "szkoda,że nie jesteś chłopcem Jowitko" ?

Jedne zaszły w 1 cyklu a inne po 2 latach starania się nie ma reguły :-) a stosujecie jakieś wspomagacze ? typu mierzenie temperatury, obserwacja śluzu, umiesz określić owulację itp ;-) i witamy wśród Nas..

Od momentu podjęcia decyzji jestem pod opieką ginekologa mam małe problemy z nerkami więc ginekolog i nefrolog są bardzo ważni od początku, wszystko jest obserwowane,
Wiesz nie chce żeby nasze zbliżenia opierały sie tylko na jednym celu bo żadna to przyjemność.

Magda no dzisiaj to mogłoby być słabo bo nie przygotowana jestem... :-( ale jak następny razem będziesz się wybierała to dawajta znać nawet chociaż dzień wcześniej! Upiekę jakieś ciacho i zapraszam :-)

Grzanka no witamy wśród nas :-) tak jak dziewczyny piszą, różnie to bywa, mi się udało w 5 cyklu a każdy poprzedni przeżywałam, że napewno coś jest nie tak!

A mnie w ogóle coś głowa boli :/ ale to chyba przez tą pogodę! wyszłam z moją sunią na dwór to 15 min ją wycierałam bo taka brudna wróciła :eek:

Witam dziewczyny:)

Nie odzywałam się długo ale was czasem podczytywałam i wiem mniej wiecej co uwas.
Gratuluje nowych dzieciątek forumowych dla Dagne, Sil i Mieneralnej...
Trzymam kciuki za Iwaska, Magde i Fifkę, które są na wylocie.
Gratuluje pięknych brzuszków i dobrze rozwijających się ciąż.

Ja od października,kiedy skonczyłam dwumiesięczną kurację taqbletkową chciałam się starac ale cos nie wychodziło i nawet nie chciałam się angażowac udzielając się na forum i zawracjać wam głowę bo chyba na to siły nie miałam.

Dzisiaj jednak dostałam z mężem trzecią szansę od losu na bycie rodzicem....i zobaczyłam na teście II kreseczki.
Jestem totalnie zaskoczona,bo ten cykl juz posłałam na straty totalnie a tu takie zaskoczenie.

Bardzo mocno prosze o masę fluidków i trzymanie mocno kciuków,żeby te początki przebiegły dobrze, bo oczywiście nie obca mi bedzie panika i strach ale staram się myslec pozytywnie.

Bardzo mocno dziewczyny liczę na wasze wsparcie i dobre słowo:):)

Witam panienki a ja wczoraj nie moglam zasnac ogladalam film Sierota na HBO masakra
fifcia to juz jestes spokojniejsza niedlugo bedziesz miala w lozeczku Konradka

Mineralna malutka słodka

Kochane laseczki mam do was wielka prosbe napewno posrod was sa osoby ktore nie zdecydowaly sie komu oddac 1% przy rozliczaniu podatku wiec prosze o pomoc dla Martynki
Zobacz załącznik 422191

reklama
Witam dziewczyny:)

Nie odzywałam się długo ale was czasem podczytywałam i wiem mniej wiecej co uwas.
Gratuluje nowych dzieciątek forumowych dla Dagne, Sil i Mieneralnej...
Trzymam kciuki za Iwaska, Magde i Fifkę, które są na wylocie.
Gratuluje pięknych brzuszków i dobrze rozwijających się ciąż.

Ja od października,kiedy skonczyłam dwumiesięczną kurację taqbletkową chciałam się starac ale cos nie wychodziło i nawet nie chciałam się angażowac udzielając się na forum i zawracjać wam głowę bo chyba na to siły nie miałam.

Dzisiaj jednak dostałam z mężem trzecią szansę od losu na bycie rodzicem....i zobaczyłam na teście II kreseczki.
Jestem totalnie zaskoczona,bo ten cykl juz posłałam na straty totalnie a tu takie zaskoczenie.

Bardzo mocno prosze o masę fluidków i trzymanie mocno kciuków,żeby te początki przebiegły dobrze, bo oczywiście nie obca mi bedzie panika i strach ale staram się myslec pozytywnie.

Bardzo mocno dziewczyny liczę na wasze wsparcie i dobre słowo:):)

Moje Gratki :)
Tylko sie nie zamartwiaj a będzie na pewno dobrze:)
Trzymam kciuki :)

Do góry