reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a ja se wlasnie zdalam sprawe ze moj maz byl juz na 19 urodzinkach moich i zrobil mi rolade i dal klawiature bo wtedy skladalam swoj 1 komputer ;-)

ael nie doczekalam sie ciebie ;-( ide spac bo oczy mi sie kleic zaczely..
Dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Atanka, ja cieee! Na 3 i 4 zdjęciu wyglądasz zajebiście! I w takim Ci kolorze lepiej niż obecnie. Ekstra!
Na brzuchola to ja już nie patrzę, bo Twój przypomina mi mój :p

A ja znikłam bo czorta kąpałam, zdrowo się zrąbał po Lakcidzie. Jeszcze przy smarowaniu, zakładaniu pampersa i ubieraniu tak strasznie płakał, że co chwilę musiałam uspokajać. Dopiero co udało mi się go uśpić i położyć. Ja nie wiem co było w dzisiejszym dniu takiego, że młody tak nerwowo zareagował.

A teraz przepraszam, idę się a potem wykorzystać faceta. I powiem wam, że utrata tych 20 kg da się doskonale odczuć przy seksie, bez kitu, jest o wieeele lepiej nawet jak przed ciążą XD

Mineralna jestes tak ladna ze cokolwiek zrobisz ładnie bys wygladała, ale ja na twoim miejscu wycieniowałabym sobie włoski..:)
mogłabys tez ładnie wygladac w czekoladowym kolorze:) tak mi sie wydaje:D

Mineralna Wodzisław Śląski się kłania:-)

moim zdaniem : Ładnemu to we wszystkim ładnie :-)

Mineralna a Ty taka ładna, że ja bym włoski zostawiła jak są :-)

W ogóle to na zdjęciu z młodym cyc mi widać!!! :szok:

Karla: Właśnie inny kolor niz blond to by raczej mnie przytłumił bo ja mam bardzo jasna karnacje strasznie i to mnie boli nawet nie moge sie zabardzo opalić w wakacje ;/ nie wiem czemu

Danao: To faktycznie bliziutko :)

Pyscek i Ael: do ładnego to mi troche brakuje :)

Dziś już 30 jutro do kliniki wieczorem o ile mała się nie pośpieszy szok :szok:

Cześć wszystkim z rańca :-)
Mineralna jaka Ty piękna i młodziutka jesteś :-)
Atan 8 zdjęcie bomba ;-)
Ja mam mało swoich zdjęć bo nie cierpię się na nich oglądać. Moja mała zaczyna coraz bardziej kopać i sprawia nam to narazie ogromną przyjemność :-)

hej dziewczyny, ja juz w pracy, po śniadanku, ale nadal śpiąca pieką mnie oczy i boli kręgosłupa a tak poza ty to cudownie.
Podobno możemy o 12stej zamknąć biuro, ale przychodzi do nas dzisiaj biegły ,taki stary pierdoła i nie wiadomo na ltórą godzinę się stawi więc może wyjdzie tak ze wczesniej nie wyjdziemy.

Ael: zaczynam od ciebie, boś głupia jak but i mi z rana ciśnienie podnosisz, dlaczego takie pierdoły wygadujesz !!!!!!!!!!!!!?????????????:no:
Jesteś super babka, bezpośrednia - co m isię bardzo podoba :-) masz zawsze fajne porady, które sobie zapisuje i robię taka listę, nazwałam ja porady Ael :-D, a twój mały Wiktorej jest taki rozkoszny że jak bym sie nie czuła to do razu mi się robi cieplej na serduszku, o mój mąż też sie nim zachwyca bo go wołam do oglądania maluszka.
Także kobieto musisz być z nami, opowiadaj o przygodach pieluszkowych Wiktora, czkawkach, kupach, płaczach i co ci przyjdzie na mysl, bo my tego chcemy!!!!!!!!!!!!! ?I więcej nie pisz tego co napisałaś - ZROZUMIANO 1!!! no :-D

Atan: noslicznie ci w okularach i powiem ci że masz bardzo ładny uśmiech ;-)

Magdalena:
o przykro mi z powodu kłótni z mężem, ale mążczyźni nie rozumieją tego, dobrze ze sie szybko opamiętałaś i rozluxniłaś w=bo w twoim stanie nie wskazane takie nerwy i wybuchy złości, ale rozumie cie bo miałaś powód

neciuszka: śliczne te ciuszki, wósek też - ja to znowu uwielbiam kolor zielony w każdej postacuie:-).
A podobalo mi sie to ubranko pistacjowe z żyrafą chyba na przedzie :-) i paseczki słodkie

witajcie dziewczeta z samego ranca:D
Atanek ja sie tak samo zmieniałam z tym ze u mnie sie wczesniej zaczeło bo teraz mam 21 lat i przy wzroscie 178cm waze 94kg.... boze az siara sie przyznac, co prawda plusem jest ze jestem wysoka ale chciałabym wazyc 80, albo chociaz kolo 84...:(
ael ja tam cem zmeiniac mu pieluche, jest taki slodki ze nawet ten smrod i wielka kupa mnie nie odstrasza:D
mineralna a na zdjeciach nie widaz ze masz az tak jasna:D hehe jeses tak sliczna ze we wszystkim co zrobisz bedzie ci ladnie:D
zafasolkuje wyprzedziłas mnie myslałam ze bede od rana pierwsza:D hehehe
lamiav ty tez mnie wyprzedziłas od rana...oszzz ty:D hehe

Ostatnia edycja:
Dzień doberek :)

Ael ode mnie wpierdziel też dostaniesz, a kto mnie zawsze do cyca tulił? no kto się pytam? ja podobnie jak magdalena nie piszę za bardzo pw bo nie chcę ci gitary zawracać, a i ostatnio jakoś mniej piszę wogóle.

Fasolcia widzisz kopa cię już :) mnie też kopa już

Coś miałam i zapomniałam :-D a jak będziecie marudzić albo co to wam Dziurencję ściągnę co by was do pionu ustawiła :-p

No taaaaa znów tyle czasu bazgroliłam że mnie wyprzedziły hihi :) ale to szwagier mię tu zawracał uwagę trochę.

Lamia no przynajmniej wiem jak wygląda to co mam kupić, a moja mam to po prostu poszalała równo

karla ja jestem niższa o 10 cm i przed ciążą ważyłam 85 kg a teraz to już taki pulpet ze mnie że hoho

Ostatnia edycja:
A ja wjadę Ael na ambicję :-) Kochana, a może to Ty już nas nie potrzebujesz? Może masz nas dość? Tylko kota dupa wywracasz, zeby to niby na nas było, ze my cie nie chcemy ;-)Jak Ci smutno i jesteś zmęczona i chcesz się wyżalić to może nie masz ochoty do nas przyłazić? Cooooo? AAAAAAAA na bank masz ochote i przyłaź ile wlezie choćby po to żeby cześć powiedzieć, bo zdjęcia Twojego uśmiechniętego bohatera są promykiem i nadzieją na kolejne miesiące zarówno dla mnie jak i podejrzewam dla reszty babek. Tak więc idąc za tłumem NIE PIER*OL ;-)

reklama
karla: no my z fasolką to prawie zawsze pierwsze , niestety praca :-D

neciuszka: a właśnie zapomniałam pochwalic twój brzuszke i muszę ci powiedzieć ze nie masz wcale takiego duże ja w tym tygodniu co ty miałam większy :-D no ale ja to widzę ze ja mam w ogóle największy brzuch co do danego miesiąca- piekny brzusio cmok w niego

Do góry