reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan kochana narazie nie moge, bo babci wychodzi ze szpitala po operacji a mieszka nad nami, i bede jej pomagac bo po operacji za bardzo chodzic nie moze:(:( jak wydobrzeje to napewno jakos sie zgadamy:)my 2gi cykl sie staramy
ma_gdalena dokladnie robisz to dla małej bo ona nie musi cierpiec, ze takiego ma tate... no pamietam ten odcinek masakra.. w zyciu bym tego psychicznie nie wytrzymała:(tez rycząłam jak głupia
mineralnakocica ja czasem ogladam tlc a co??:) zmien fryzure zaszalej:Dpomysl sobie ze juz niedlugo bedziesz miala w ramionach swoje malenstwo:D
Aelreda wlasnie takie sprawy masz nam opowiadac:Dale maly bosko spi... przystojniak z tego twojego mezczyzny:D

reklama
Atan musiałabyś głodować a nie wiem czy chociaż to by pomogło!! Powinnaś też unikać schylania się... :nerd: tzn żeby nie mieć głowy skierowanej w dół. Ja też czasami jadłam zwyczajnie tylko śniadanie, obiad bez podjadania i wieczorem jeszcze przed kolacją wypalało mi gardziel! Teraz już nie miewam zgagi bo chyba brzusio się obniżył

uuuuuuuuuuuuuuuu ale slodko az mojemu mezulkowi sie oczka swiecily na malego ;-)
a mnie mala kopie i do tego lapkami rusza bo wiem jak lezy w brzuszku bo lekarz mi powiedzial ;-)

ael ja mam PYTANIE co na zgage pomaga prucz mleka i migdalow io czestego jedzenia w skowronkowych porcjach

Jako, że u mnie to wiadomo wszystkie dolegliwości ciążowe były wzmożone ja ratowałam się już Renni, mnie nie pomagało mleko i migdały. Renni akurat jest dozwolone w ciąży więc można kawałek z dużej tabletki wyłamać i possać to przejdzie.

Jesooo Ael Ty dawno wpie..ol nie dostałaś. Pierdzielisz jak potłuczona! WIesz że się zżyłyśmy tu wszystkie a to że piszesz nam o Wikusiu daje nam pogląd na to co nas czeka;-) Oby to był ostatni raz ! I nie żartuję! Bo jak Cię odwiedzę to Ci troszke tych włosków wyskubię za te głupoty!

A co nie przyjedziesz do mnie jak Cię nie będę wkurzać? No wieeesz....
Poza tym wpiernicz od Ciebie to ja chętnie. I się ciotka nie denerwuj bo mi Igorka wcześniej urodzisz :p

Co ja miałam pisać....kurde seksić mi się chce...

No właśnie, staraczek jest jeszcze sporo! Ja tez jeszcze jestem staraczką! Hehe dziękuję Magdalena za pamięć o mojej skromnej osobie:-)
Atan dlaczegóż mnie nie ma na tej staraczkowej liście hmm?:-D

O cięzkich przypadkach w ciazy np : ciąza pozamaciczna, albo operacja na dziecku w brzuszku wczoraj było że ciężarna postrzelono w brzuch i dziecko na stópce miało rane postrzałową ale przezyło. miała CC robione.

Fryzurke zaszalej ale musze zaszaleć mądrze :) a nie wiem jaka fryzura

glodowanie tez nie pomaga sprawdzilam i jadlam pozno sniadanie predej to juz obiad powinien byc ale nie pomoglo i tak palilo nawet na glodniaka.. ahh ale moze za 3 tygodnie sie obnizy i bedzie dobrze ;-)

danao bo nie powiedzialas iwaskowi a ja od iwaska spisala ;-) pretensje do iwaska pisac pw ze staraczka i ktory cykl to uzupelni ;-)

Ma-g bo się facet przejmuje:) A Ty się wycisz kochana dla maleństwa:tak:
Aelku tak czy inaczej zawitamy ale od CIebie zależy czy będzie to wizyta z użyciem siły:-D

Mineralna moje szczęście mnie juz opiernicza za oglądanie takich programów jak porodówka czy ciąża z zaskoczenia .

Danao już uzupełnione;-)

No własnie która staraczka przejmuje schedę listową i wierszykową po mnie?
ZMykam kobietki więc słodkich snów!!! Trzymajcie kciuki za kolejną noc we dwoje:-D

Ostatnia edycja:
IWASKU moja osoba już dawno wyciszona :-p od razu jak się zdenerwowałam poszłam się kąpać i pośpiewać małemu :-p a zaraz potem zamknęłam się w sypialni z laptopem i siedzę a raczej leżę do teraz a małż w drugim pokoju...

reklama
mineralnakocica jezuuu ty przed porodem nie ogladaj takich horrorów:) tego nigdzy nie widziałam:)
a masz jakies pomysły co do fryzurki?? moze wklej jakies foto??:)

Do góry