reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sleepy: Jak nic się nie będzie działo do 31 to mam przyjechac do kliniki to farmakologicznie mi wywołają poród ale tak żeby mała po północy się urodizła :)

Sleepy nie miałam pojęcia, bo u mnie w rodzinie nikomu sie to nie objawiło... Gin powiedziała, ze możliwe ze z tego powodu właśnie poroniłam pierwszą ciąże, ale to tylko domysły...

Magda: do mnie to pytanie?? Ja już wiem że będzie chłopak z jakieś dwa tygodnie;) O olivierze rozmawiałyśmy nawet kiedyś?;)

Oj tyle jest tych zagrożeń że głowa mała.. Nic tylko trzymać kciuki i wierzyć że wszystko będzie ok..

Nie wyobrażam sobie jakbym to ja poroniła chodzby nawet na samym początku 3-4 tydzień mam murowane wizyty u psychologa i całe zycie czy to świeta i inne sprawy zawsze bym myślała powinnła byc was dwójka a jest jedno itd.

Normalnie tak bym chciała by Jowitka była z nami ale z drugiej strony patrze na to że cały rok przepisany małej tez się narazie nie spieszy dobrze jej w brzuszku ma co jeść ma ciepło ma okazywane uczucia i pieszczoty czasem huśtawke ( bo nie zaprzestałam zycia seksualnego) na usg wszystko dobrze wychodzi badanie tak samo życ nie umierać :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jejku Sleepy no faktycznie!!!!! a jeszcze przed chwilą jak pisałaś "oli" to sobie myślałam, że Ty też przecież chcesz dać na imię Olivier... a za chwilę takie zaćmienie :-p

Lamia- hmmm… niby się to wszystko wie, ale zawsze jest żal z kolejnym miesiącem gdy się nie uda:-( Mam nadzieję, że ten zbliżający się rok będzie szczęśliwszy :-):tak:

Ma_gdalena
- aaaaaa takie cyrki z Sil :-)(myślałam, że to ja przegapiłam moment w którym Sil mówiła, czy będzie miała chłopca czy dziewczynkę):-)faktycznie panienek na forum coraz więcej:tak: Kochana, dziękuję za fluidki :-** aaahh uwielbiam je, przynajmniej mam taki przywilej je dostawać :-)

Kwiatuszku-
a co tam u Ciebie?:happy2:

Fifcia
- dziękuję za miłe słowa:-) na Was zawsze można liczyć :tak:może kiedyś też będę mogła powiedzieć tak jak Ty;-) a na Ciebie po nowym roku, to nie będzie wcześnie? :confused:

Dziurka
- cieszę się, że Cię „widzę”:-)

Mineralna
- a Tyś jeszcze w ciąży? :-)

Ael-ten Wasz Wiktorek jest świetny :-)

Nawiązując do słów Fifci, że może jeszcze nie czas to… ja już jestem gotowa na dziecko…
:-)wcześniej myślałam, żeby to była dziewuszka, bo w ogóle nie mieliśmy opcji na imię męskie, a teraz… wiecie co Wam powiem, teraz wszystko mi jedno co będzie (imię męskie też już mamy) :-)mogą być nawet bliźniaki, trojaczki itp. :-)

reklama
czesc kochane..powiem szczerze, ze ja tez narazie odchodze do was...ale tylko na chwile...tez chyba musze odpoczac od staranek, mowienia o tym...musze chyba psychicznie przygotowac sie na to in vitro a ostatnio jakies zle przeczucia mam co do tego i coraz wiecej negatywnych mysli kreci mi sie po glowie. za wszystkie oczywiscie 3mam kciuki, informujcie mnie jak ktos urodzi albo zafasolkuje...:tak: Atanek ma moj nr telefonu, wiec na pewno bedzie pisala...
buziakuje do was mocno :*

Do góry