reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
wrocilam by;lam na poczcie wczesniej kapiel wziela po drodze biedronke odwiedzila i dotarlam zjadlam resztke pierogow ;-) a na poczcie czekala przesylka reklamowa z bebilon a w srodku sliczny bialy mis ;-) Zobacz załącznik 419927
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Uciekam dziewczynki na tą moją wyczekaną wizytę! Trzymajcie kciuki! :* miłego wieczora!
madelaine&pascal
Fanka BB :)
stwierdziliśmy, że na dłuższą metę (myśląc już o przyszłości i dzieciach) nie damy rady obskoczyć 2 wigilii i chcieliśmy ju w tym roku być na wigilii u teściów a siadanie Wielkanocne u moich i tak na zmianę rozumiecie?coś mnie złapało przed wigilią i żołądek zwariował, nic nie mogłam zjeść, wigilia była do d... w ogóle nie świąteczna nie to co u moich rodziców, płakać mi się chciało, wieczór wigilijny po kolacji i pół nocy rozmawiałam z porcelaną, pierwszy dzień świąt, w łóżku-calutki a na drugi chrzciny i kupę biegania, bo bratowa za bardzo nie ogarniała co się dzieje, na szczęście chrześniak mi to wynagrodził uśmiechając się pięknie i gaworząc, ah masakra ale za to moja mama powiedziała do mnie, że tak jak wygląda wigilia taki cały rok, tzn że jak wisiałam na kibelkiem to jest dla mnie nadzieja, byle by to było z innego powodu![]()
To ja Ci powiem na pocieszenie, że w Boże Narodzenie miałam straszne skurcze żołądka, też chciało mi się "łączyć z Posejdonem za pomocą porcelanowe słuchawki". Myślałam, że zatrułam się uszkami... a dzisiaj II kreseczki i @ na horyzoncie nie widać
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
witamy Dominisie ;-) śliczniusia ;* ja sie ostatnio cos rozczulam jak dzieci widze![]()
To po co ja ładowała zdjęcia Wiktora na FB??!
Przeze mnie ryczysz.
Cześć dziewczyny... Długo mnie tu nie było, a tu takie dobre wieści...
Sil piękna córeczka, GRATULUJE
Widzę też nową kobietkę, która zobaczyła już II kreseczki ;-) GRATULUJE....
No u mnie bez zmian... nadal biorę leki, staramy się, ale jakoś lajtowo do wszystkiego podchodzę.. co ma być to będzie... nawet jak przychodzi @ to jakoś ze spokojem to przyjmuję... bo wiem, że kiedyś zobaczę moje upragnione II kreseczki
...
Lada moment posypią nam się dzidzie na świecie... Iwasek, Mineralna, Ma_gdalena
Sil piękna córeczka, GRATULUJE
Widzę też nową kobietkę, która zobaczyła już II kreseczki ;-) GRATULUJE....
No u mnie bez zmian... nadal biorę leki, staramy się, ale jakoś lajtowo do wszystkiego podchodzę.. co ma być to będzie... nawet jak przychodzi @ to jakoś ze spokojem to przyjmuję... bo wiem, że kiedyś zobaczę moje upragnione II kreseczki
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Lada moment posypią nam się dzidzie na świecie... Iwasek, Mineralna, Ma_gdalena
reklama
Podziel się: