reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwasku! Jak pięknie zakończyłaś wierszyk.. Też mam łzy w oczach a spędziłam z wami tylko pół roku..

Niesamowite jest się tak zżyć z kimś, kogo się w życiu na oczy nie widziało:) Buziaki moje wy:*

reklama
Lamiav a wiec ja tak jak ty z damskimi ja mam z meskimi, kazde imie mi sie z kims kolajrzy i mojemu mezowi tez... jesli mamy jakiegos kolege o tym imiemiu i wyobrazamy sobie nasze dziecko o takim imieniu to sikamy ze smiechu i mówimy ze nie pasuje...
u nas własnie meskiego nie mozemy wybrac:(:(:(:(:(

a wierszyk przepiekny:) szkoda ze ja sie do niego nie załapalam:) moze w przyszłym roku:):):) jest nadzieja:)

Cały rok przed Wami kobietki! Będzie co opisywać;-)
Kwiatuszku (miło że pytasz:*) my czujemy się całkiem dobrze. Maluszek mocno dokazuje więc chyba jeszcze się nie wybiera na tą stronę brzusia:)
W sumie zostało 4 dni tego roku i będę juz spokojnie czekała na naszego synunia.
Karla my właśnie z tego względy wybralismy imie które z nikim nam sienie kojarzy i obojgu nam od razu się podobało. Od początku miał być Igorek i tak zostanie:-)

Martoocha za to mocno będe ściskała kciuki! Im dłuższe oczekiwanie tym większa radość gdy się wreszcie zobaczy magiczne dwie kreseczki.

reklama
Do góry