reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

iwasek;kobieto super że ci się udało ubić tego dziada, oby był jedyny :-)

ael: ci faceci, a może on po prostu zazdrosny, bo wiesz nie jest juz na pierwszym miejscu, nie jest twoim oczkiem w głowie, i nie umie sobie z tym poradzić i tak się wyżywa na tobie ?!
neciuszka: wow ile ciuszków, bardzo ładne, i takie malusie -słodkie :-D

fifka:
sliczna choinka,

no i własnie ja tez mam problem z moim facetem, bo poszlismy po choinkę do piwnicy, wyciąga jedną część, 2ga,i pyta sie:
-czy to wszystko (chiinka zawinięta w worki ?
- mówię ze nie wiem chyba tak
Rrozwijamy ją w domu a on mówi - że nie ma stojaka,
no nic niech na razie leży.
Ale lezy juz od 16stej więc mowię może pojdziesz po stojak a ja przygotuję kolację
|Odp: - nie, pytałem czy już wszystko jest, idź sama !!
No i co mam robić, o nie ja nie pójdę niech ta *******...na choinka sobie leży na przedpokoju , bo co daleko ma do piwnicy?!!

Ostatnia edycja:
reklama
fifka: żeby na tren ich "okres" działała tabliczka czekolady, podpaska i leki przeciwbólowe to było by bosko :-D. Najgorsze że nikt nie opracował klucza to ich nastrojenia na właściwe fale

Lamia :wściekła/y: skąd ja to znam! mój małż to jak byłam mniej więcej w 20 tygodniu ciąży i już tak szybciej się męczyłam i w ogóle zaczęłam się jakoś tak bardziej o siebie martwić i powiedziałam mu, że nie mogę wycierać podłóg i czy będzie on to robił a ja będę odkurzać i wycierać kurze bo przy wycieraniu podłóg bardzo mocno napinają mi się mięśnie brzucha i nie jestem pewna czy to dobrze to mnie wyśmiał i powiedział, że ciąża to nie choroba a jak ostatnio się okazało, że coś jest nie tak i mam leżeć to mi mówi: "bo Ty wiecznie z tym swoim sprzątaniem, jakbyś mnie poprosiła to ja bym za Ciebie zrobił" :wściekła/y: no i w tym momencie mu wyrzygałam powyższą historię i głupio mu się zrobiło! Ale też przez cała ciąże nie dawał mi żadnych taryf ulgowych: była mooja kolej wyjścia z psem to moja i koniec... :eek:

Kwiatuszku ładna ta sukienka! Ale jak Ci jest dobra ogólnie to jakbyś zamówiła rozmiar większy to by brzydko leżała... lepiej iść bez staniora :-)

magdalena: mój to odkąd mieszkamy razem (już ponad 2 lata) umył raz jedyny podłogę i to na klatce, bo była moja kolej a ja leżałam chora i nie dałbym razy:tak:. więc nie ma o czym mówić. Nie powiem, gotuje, jak go poproszę - a nawet czasami go naleci to odkurza , ściera kurze, bo ja tego nie cierpię robić, ale podłoga i mycie łazienki wc, kuchni to nie i koniec, więc jak ja będe w 9 m lub zaraz po porodzie to już sobie wyobrazam jak kibelke lub wanna będzie wygladał. Ale zobaczymy moze mnie jeszcze pozytywnie zaskoczy.

kobiety jest jedna metoda na naszych facetów - udawać że nic sie nie stało - oni to , przynajmniej mój, robią non stop,

Widziała te bodziaki ,swietne są. Ja mam czerwony z napisem POLSKA;-) Kurcze takie fajne ciuszki sa na allegro a juz zwłaszcza dla dziewczynek. Za małe pieniądze można ubrać królewnę!

Siostra narzekała na brak spodni dla synka (mój 6 letni chrześniak ) . Mówiłam żeby poszukała na All i oczywiście usłyszałam "a może mi podeślesz jakieś linki"
Dzisiaj wygrała jedną aukcję...3 pary spodni ,kurtka i 6 bluz za całe 5,50 hihihihi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry