reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Jutro zobaczymy tylko co wyjdzie na KTG bo czasem łapią mnie takie bolesne skurcze, ale tylko raz na jakiś dłuższy czas więc myślę że w tym tygodniu już macica ma prawo się szykować powoli. Moja gin od razu ma zejść z góry (bo ona w tym szpitalu tam pracuje na porodówce i połogu) i od razu sprawdzi co tam się dzieje.
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
no to jednego robala mniej oby nie było ich wiecej
kwiatuszekq20
doszla moja sukienka ale chyba troche ciasna w biuscie i mi go splaszcza a moj zamiast cos powiedziec to sie bawi nowa nawigacja
My mamy swoje zabawki a oni swoje Uwierz mi że gdyby się nadmiernie interesował falbankami mogłabyś się zacząc martwić
Dawaj fotę!
Stare ale zawsze mi się pyszczek cieszy
http://wikary.pl/?47
Dawaj fotę!
Stare ale zawsze mi się pyszczek cieszy
http://wikary.pl/?47
Ostatnia edycja:
sleepyhead9996
Iwasek: Duma rozpiera ciocie sleepy
Donia: Z tego samego powodu dla którego moim zdaniem mężczyźni są lepszymi kierowcami. Nasz umysł działa tak, że myślimy jednocześnie o 5 rzeczach. A oni skupiają sie na jednej i nic innego do siebie nie przyjmują. Biedni chłopcy
Fifka, trzymam kciuki żeby wszystko było ok
Donia: Z tego samego powodu dla którego moim zdaniem mężczyźni są lepszymi kierowcami. Nasz umysł działa tak, że myślimy jednocześnie o 5 rzeczach. A oni skupiają sie na jednej i nic innego do siebie nie przyjmują. Biedni chłopcy
Fifka, trzymam kciuki żeby wszystko było ok
kwiatuszekq20
juz zdjełam na sobie wstawie zdjecie jutro to obiecajcie ze szczerze ocenicie a teraz wstawie link kolor koralowy SYLWESTER - sukienka z Londynu 8/36 - ATMOSPHERE (1990787910) - Aukcje internetowe Allegro ja mu sie pointeresuje
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Jestem i mogę ofiacjalnie powiedzieć, że nie mam już siły się uczyć!!! :/ nie umie i niepotrafię! mam już to gdzieś, co ma być to będzie, chce już to mieć za sobą! Jak obleje to następny będzie dopiero w lutym więc sram to strasznie stresuje się przed jutrem ale nie egzaminem a tym, że jadę samochodem sama.. :-( tzn ja uwielbiam prowadzić i w ogóle ale biorąc pod uwagę mój stan to mam troszkę stresa bo to jest 25km w jedną stronę, niby nie daleko ale też nie za blisko!
IWASKU no proszę!!! Zuch dziewczyna! :-)
Kwiatuszku chłopy to tak mają! Pochwal się jaką sukienkę kupiłaś!!!
A w ogóle co do sukienek to ja też dziś zmierzyłam swoją, którą miałam ubraną na swoje poprawiny w tamtym roku, chciałam ją wykorzystać jako tunikę na święta bo to była taka bombka więc na brzuszek pasuje ale w biuście brakuje dobrych 20cm!!!!
IWASKU no proszę!!! Zuch dziewczyna! :-)
Kwiatuszku chłopy to tak mają! Pochwal się jaką sukienkę kupiłaś!!!
A w ogóle co do sukienek to ja też dziś zmierzyłam swoją, którą miałam ubraną na swoje poprawiny w tamtym roku, chciałam ją wykorzystać jako tunikę na święta bo to była taka bombka więc na brzuszek pasuje ale w biuście brakuje dobrych 20cm!!!!
Podziel się: