reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A mnie właśnie mój piesek francuski - mąż - wk*rwił. dzwoni do mnie i komentuje, ze nie zjadł kanapek w pracy, bo szynka była nie taka. No ja cie pierrrrrrole. To jutro dostaniesz z dżemem, piesku cholerny. Co za wybrzydziuch. Zakupów nie robi, palcem przy żarciu nie tyka i mu jeszcze szynka nie pasuje. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hahaahahahha, mój za to wszystko wącha za nim zje, a jak cokolwiek leży w lodówce dłużej niż 3 dni (szynka, otwarty serek, itd.) to już tego nie jada... :baffled:

Hej :) MIq gratulacje :) mam nadzieję, że praktyczny też zdasz :-)
Fasolka współczuje :) Mój zje wszystko co mu przygotuję. Ważne, że to ja mu zrobię a nie on sam musi :-)

Hejka :-) Miq gratulacje!
Widze, ze rozmowa o męzach się toczy :-p ja z moim to mam strasznie dobrze, gdyz on uwielbia gotowac:rofl2: ostatnio nawet, zeby mi pomoc to robi obiad wieczorem, zebym ja jak wroce z pracy miała co zjesc(bo on zawsze wraca pozniej niz ja) i tym sposobem dzisiaj zjadłam po powrocie do domu królika w sosie smietanowym, wczoraj spaghetti, przedwczoraj karmazyna. Mąż się cieszy, ze sie sprawdza kulinarnie, a ja że nie musze gotowac, super układ:happy:

:szok::szok::szok::szok: O matko!!!! Wczoraj zamówiłam i zapłaciłam za pościeli dla maluszka..... i już przyszły!!! :szok::szok::szok::szok:

Jeszcze nie dostałam paczki z takim przyśpieszeniem!!!! :szok::szok::szok::szok:

Widze,że jak nie teściowe to faceci na tablicy :-p

też nie mam tak dobrze, gra w gry, nawet jak idzie tam gdzie król piechotą chodzi to go nie ma ponad 30 minut, o sprzątanie też muszę się prosić, ostatnio zagroziłam,że jeżeli nie wyniesie foteli z przedpokoju do pólnocy to ma zakaz chodzenia na trenbingi w tym tygodniu- zdąrzył :-D

Doprowadzają mnie do szału zostawione rolki po papierze toaletowym, ostatnio poszedł do pracy z taką rolką w torbie na laptopa, ciekawa jestem min kontrahentów jak wyciągnął laptopa :-D ale to zgapiłam, bo któraś pisała,że dała do buta do kieszeni itp. pojedyńcze skarpetki daje astowi, niech porozrywa :-)

:szok::szok::szok::szok: O matko!!!! Wczoraj zamówiłam i zapłaciłam za pościeli dla maluszka..... i już przyszły!!! :szok::szok::szok::szok:

Jeszcze nie dostałam paczki z takim przyśpieszeniem!!!! :szok::szok::szok::szok:

Fifka a jaką pościel zamawiałaś??? pochwal się! W ogóle wszystkim się pochwal bo tylko pisałaś ile pieniędzy wydałaś a żadnych linków nie dostałyśmy :-p

reklama
Do góry