reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No tak jaga, ale ty chociaz upic sie mozesz a ja jutro do roboty!!!!!!
A mam ochote, moze jutro bo w niedziele na wieczor ide. Napijesz sie ze mna jutro???????? Jaga??????????????????

julieet wez mnie nie wk..........!!!!!!!!! Bo cos na tych nowych hormonach nerwowa sie zrobilam!!!!!!!

staram sie!!! ale od rana jestem wieksza sucz niz zawsze, dzis nawet w pracy klienci mieli prze******!!!! Wszyscy mi mowili ze w zlym humorze cos jestem, mysle ze to ten nowy lek tak dziala bo zwykle w tym okresie cyklu czuje sie dobrze

Amalfi pipko, z tobą zawsze!! Ja jutro znów się ucze do późna, więc możemy przy okazji pić! Amalfi, nie pier*ol mi tutaj, że wąż ma kolana, Ty zawsze sucz jesteś, nie bez powodu Twój na Ciebie Hitler woła :p nie wierze, że po nowych lekach jeszcze gorzej jest!!!
Siedzisz dziś do późna? Jak tak to fajnie, posiedzimy razem! Mój dopiero koło 1 będzie ;)

Tak do 12 posiedze jak zawsze heheheheh. Uwierz ze dzis bylam wieksza sucz, a naprawde w tym okresie cyklu jestem potulna prawie jak baranek :tak:. A ja sie czuje jakbym byla przed @, jajnik mnie napie....... i glowa tez, normalnie ciotowe mam objawy, wszystko doprowadza mnie do szalu, cos jest nie tak. Zaraz bede czytac o skutkach ubocznych tego syfu

Może to owulka co? Może wreszcie te pęcherzyki popękają ?? bo w sumie nie skończyłyśmy, jak te pechole Ci do 20mm rosły to same pękały czy miałaś zastrzyki jakies??

A gdzie owulka dzis dopiero 5dc mam !!!!!!! Te male czyli ok 20mm same mi pekaly, ale pierwszy nie i dali mi pregnyl.
Mowie do mojego jak mnie wkurzyl zeby mnie wiecej nie wk..... bo mi prolaktyna skacze!!!!! heheheeh

reklama
I prawidłowo!! nie ma takiego wkurwia..nia!!! :D

A gdzie Aguśka się podziewa??? Jak ja jej dawno nie widziałam!! Agusiaaaa !!!!!! Daj chłopu odpocząć, cho na BB !!! :-D

i czemu mówisz, że małe??? :/ ja czytałam, że 20mm to już jest okej pechol!

Do góry