reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

mi już faza gier przeszła ;)

teraz czytam 'wyznania gejszy', film był cudowny, książka oczywiście lepsza :)
ja się lubuje w różnych historiach, sagach, książkach opisujących różne dzieje, ale Cobena, Cooka i Mastertona też lubię :) Kinga też :)

reklama
Amalfi, ehh ciasto za free, kobieto, ehh, co ja z Tobą mam :p.
Już zapomniałam co mam pisać. Chce mi się tak okropnie spać!
Poza tym, się zastanawiam, a może test był jakiś nie teges, że pokazał mi tą drugę krechę jako białą, dopiero potem bardzo leciutko różową?
Jutro będę powtarzać ale innym testem.
Tak sobie myślę, że to jakiś dziwny zbieg okoliczności, że pierwszy cykl starań i już dwie krechy.

Kinga trochę czytałam, ale ogólnie jego książki to troche przegięcie dla mnie :-D

hahahahah Julieet, za białe fasolinki!!!! :-D

Aelreda, a czemu miałabyś nie zobaczyć II kresek w pierwszym cyklu starań ??? ja też je zobaczyłam i też w pierwszym cyklu :)

Aelreda bedzie dobrze, daj znaka jak tam tescior z rana i jak masz mozliwosac to fote wrzuc, ja juz zbieram pupe spac

Aerleda no wlasnie nie wszystkie sa takie beznadziejne jak ja i wiekszosc zachodzi w pierwszym cyklu!!!!!:wściekła/y:
A Wy juz pijecie?????????????????:szok:
Ja tez mam ochote sie na****c ale jutro na rano ide!!:-(
Aerleda dawj tego torta, w koncu mialam racje!!!!!!!!!!!!!!!! Chociaz to mi pozostalo

reklama
Do góry