reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magdalena oj współczuję,takie sny są najgorsze. Ja też kiedyś tak śniłam i po przebudzeniu od razu dzwoniłam do taty czy na pewno wszystko ok. Kupiłąs coś nowego? chętnie zobaczę:-)
Ja ryb w ciazy jesc nie mogę, nie smakuja mi i tyle ...

Nalaa a my jakos nie mialyśmy okazji porozmawiac, mijamy się a szkoda...Koniecznie musimy nadrobić.
Ja dziś wstałam dośc późno więc rano dla mnie to koło 10:)

Kwiatuszku czyli malutkie pieski..Ja też kiedyś kiedyś chciałam małego ale życie napisało taki scenariusz ze naszą Tusię wyrwać trzeba było prawie ze z rzeki...bo wlasnie tam miala trafić, więc skonczylo sie na takim psiaku..

Ostatnia edycja:
reklama
Fasolka bludog francuski to jest moje marzenie!!!!!!!! :sorry: Tylko niestety ceny tych psów, nawet tych bez rodowodu mi nie pozwoliły na spełnienie tego marzenia :-( więc kupiliśmy Labradora :-p

Dziurko jeśli mnie pytasz o zakupy to niestety nie kupiłam nic bo w sumie mam już całą wyprawkę, teraz tylko musimy się wybrać do Ikei po jakąś komodę no i wózeczek.

Magdalena Ciebie Ciebie...a pytam bo ja strasznie lubię oglądać Wasze zakupy, ze swoimi jeszcze czekam, do stycznia chyba...

Heh...troche mnie pominełyście kurde, co niektóre przynajmniej wiec se ide. Ale wrócę..nie cieszyć sie:-D

Dziurko ja to jestem teraz strasznie zabiegana... codziennie do pracy, a jak wracam to już praktycznie nie mam na nic siły tylko spac, dzisiaj mam na popoludnie wyjątkowo, dlatego korzystam:-) ale praca mnie wykancza i najchetniej juz bym poszla na zwolnienie;-)szkoda, ze nie mozna :rofl2:

fasolka buldogi sa bardzo popularne w szwecji tak jak i cilala czy jak to tam sie pisze ale ceny maja bajeczne kiedys na yorka sie czailam ale hehe z rodowodem z psow jakis tam wystawowych 150000 kosztowal masakra jakas ale tutaj pies jest lepiej traktowany niz czlowiek:p ja mialam sztaforda i takie psy uwielbiam gdybym mogla miec moja made przy sobie ehhh ona taka idealna na dzieci byla spokojna kochana i dzieci mogly jej w oczy palce wsadzac za ogon ciagnac itp a ona ani drgnie a "taka agresywan" rasa

Dziurko ja to jestem teraz strasznie zabiegana... codziennie do pracy, a jak wracam to już praktycznie nie mam na nic siły tylko spac, dzisiaj mam na popoludnie wyjątkowo, dlatego korzystam:-) ale praca mnie wykancza i najchetniej juz bym poszla na zwolnienie;-)szkoda, ze nie mozna :rofl2:
jak nie można? praca nie pozwala?
ja ze względu na prace i kase nie idę na zwolnienie

Nala czemu nie można na zwolnienie? Ty ciężarna zawsze możesz poprosić!

Wy tu tak o tych rybkach a japo raz koleny fasolkę po bretońsku robie :-D nie wiem co mi odbija ale najeść się nią nie mogę!

Co do pieska to mój choruje na Owczarka niemieckiego na podwórko a ja bym chciała jakiegoś małego jak Konrad troszkę podrośnie. Mi sie mopki Magdy podobają strasznie! Ale kurcze je trzeba często czesać i z tym może być gorzej....

reklama
jak nie można? praca nie pozwala?
ja ze względu na prace i kase nie idę na zwolnienie
no wlasnie nie mozna za bardzo, jestem lekarzem stazysta, wiec jak pojde na zwolnienie to staz mi sie wydluzy i chyba go nigdy nie skoncze:-p a ze i tak bede musiala isc na macierzynski to wydluzy mi sie i to znacznie, ale wiadomo jak trzeba bedzie isc na zwolnienie dla dobra maluszka to zawsze pojde:-)na razie czuje sie dobrze, no oprocz zmeczenia wiec nie ma az takiej potrzeby

Do góry