reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie spimy, ale nikt nie pisze przeciez. Nie moge sama pisac i sama se odpisywac, troche nie halo!!! Starczy ze w domu nie mam z kim gadac!!!

reklama
mi BB nie dziala:( na kompie wyskakuje mi jaks blad. Przez komorke udalo mi sie z wami polaczyc ale zajelo mi to z pol godziny:(co za zlosliwosc,jak mam czas zeby z wami poklikac to bb mi nie chodzi:(

jeera widze ze masz wene do pisania jak cholera...... jeszcze nie widzialam tak dlugiegi posta przysiegam :-D

raczej jajnik, ale blisko bylas hehehe, jajko to moze twojego chlopa kluc hihihihi. Ja tez nie mam weny do pisania, do pracy nakladam tapete, wygladam masakrycznie:szok:

ej toz to ja specjalnie napisalam jajko.... znaczy ze jajnik... nie no tak tepa to nie jestem jeszcze :) hahhahahahahaha

reklama
Może Wy mi pomożecie. Przeczytałam na spokojnie mój opis usg i doczytałam że mam niskie endometrium i brak cech dojrzewania pęcherzyków Graafa w obu jajnikach. Nic z tego nie rozumiem:-(

Do góry