reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Juliet huraaaaaaa nareszcie @@@ sobie poszla, widze ze zniknelas wiec pewnie ujezdzasz swojego haha i bardzo dobrze :) ja tez czekam na te chwile ;)

Jaga 2 prace, szkola i jeszcze non stop na forum kobieto czy Ty masz zdolnosci bycia w kilku miejscach naraz w tym samym czasie ? :)

Amalfi a propo restauracji i fast foodów ja dzis byla w kfc na twisterze i frytach dogodzilam sobie ha

Agusia to biedna jestes, moj na szczecie jest na kazde zawolanie :) wykorzystaj rade Jagi, facetowi wszystko z rana sie budzi potwierdzam :)

reklama
dotka no fajnie ze wpadlas wreszcie!!! Watek nam pada a nikogo nie ma a ni tu ani TAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kupowalas nowe kozaki znow????????????????????????????????????????????;-)

ale jak jej zdejmie te sniegowce to nawet ta bielizna nie pomoze, no chyba ze nie bedzie sciagac to tak!!!!

DOOOOOOOOTKA!!! jaki powrót!!!!!! :-D ja czasami myśle, że jestem nadczłowiekiem!! i wiecie co jest najdziwniejsze? że ja w tym swoim życiu to jeszcze mam czas żeby się NUDZIĆ!!! haha nie wiem jak ja to robię
w ogóle to taki pomysł mi dałyście !!!!
mój w góry jedzie w poniedziałek i stoją takie wielkie śniegowce u nas.. mam taką wieeeeelką włosiastą czapę... :-D przywitam go dziś słowami 'rozgrzej mnie' !!!! hahaha pewnie mnie rzuci bo kto by chciał taką pieprzniętą.. ale przysięgam zrobię to! neich mi tylko napisze, że wraca to się wyszykuję :-D

hahah odejsc na chwile i juz :D
Amalfi kozakow dzis nie kupilam, ale bluzeczke i owszem :)
Devi w sniegowcach nie czuje sie sexy wiec odpada, ale za namowa Amalfi myslalam o tych moich kozakach :) chcialam na oczy jakas maske bo teraz na karnawał pełno tego w sklepach :)
Jagahaha jak Cie zobaczy to padnieeeeeeee

HEj dziewczynki nie bylo mnie 3 dni a tu taka nowina, Bafinka kochana gratulacje!! TO bylo pewne kochana! Tak sie ciesze.

A ja 2 dni temu dwie krechy takie prawie takie same wczoraj dwie tluste i dzis rano tez na TO. Bzykanie bylo, czekam na efekty.
Pierwszy raz tak bolal mnie jajnik i cycki, normalnie jak kamienie.

Co u was kochane?

reklama
Do góry