reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

wysłałam Ci franiu stara zapro na FB, ciekawe czy mamy jakiś wspólnych znajomych ;p ale Ty młoda jeszcze jesteś ;p ;p ;p

ja już idę spać, jutro rano idę na badania krwi, bleee
a Wy do chłopów, bzykać się!

Ostatnia edycja:
reklama
no dooobra... i z grzybkami :-D hahaha Julieet kurde ja nie wiem czy dostałam od Ciebie, bo nie wiem, która to Ty! dlatego ja się podpisywałam w zaproszeniach :-D młoda.. tss.. 22 w marcu kochana!!

okeeej Julieet :-) mam!

Witam... Widze ze wszystkie na FB siedza :) ... Kurcze u nas przyszla wczesna wiosna... ptaszki spiewaja... temp. 7 st..... mam nadzieje ze juz tak zostanie... lubie snieg ale jeszcze bardziej wiosne :)

Ja nie cierpie zimy!!!!! Kocham tylko wiosne i lato!!!!!!!! I chce zeby juz bylo ladnie za oknem zielono i slonecznie, chociaz upalow to akurata tu miec nie bede heheh

Jaga, Ty ślepoku, ja się też podpisałam jak Ci zaproszenie wysłałam ;p
Agusia, dzięki za zaproszenie :)

a ja dzisiaj od 7 na nogach, byłam w szpitalu na badaniach, upuścili mi krwi, w przyszłym tygodniu będę miała wyniki immunologii, bardzo jestem ciekawa co mi wyjdzie

reklama
no dzisiaj już widzę, że czysto, także w kooooooońcu koniec tego cholerstwa, myślałam że już zawsze będę mieć @ hehehe ;)
no i już się nie mogę doczekać aż dorwę swojego starego ;p

Do góry