reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Oj oby. Bo bolą strasznie...tylko zastanawiam sie czy w tak wczesnej ciąży juz są bule piersi..
Za 5 dni @. wiec moze rzeczywiście to oznaka zblizającego sie okresu.. :(
Pewnie ze przetrzymam te 5 dni.. i zrobie test... hmm....
Oby to nie to o czym mysle.

Z tego co pamietam, to zaciazone dziewczyny skarzyly sie wlasnie na bol piersi i jajnika wlasnie przed @. Ale swoja droga psychika tez duzo wkreca, sama po sobie wiem. Zeszly cykl to byl dla mnie pewnik ciazy, a tu lipa.

Jednak jajnik mnie nie boli. Znam ten ból... bo przez ostatnie kilka mies również myślałam ze jestem w ciąży a tu jednak nic..
W tym miesiącu byłam tak zabiegana ze nawet nie mysłam tak dużo o tym ze chciałabym mieć dzieciątko. wiec wątpie ze cokolwiek mogłabym sobie uroić..
Najgorsze to te czekanie...

I tak moge sie założyć ze bedzie chaos. juz powiem cos M. a potem sie okaze ze nic z tego... haha
ze mna to tak zawsze...
Miezylam sobie dzisiaj temp. to miałam tak dziwnie wysoką że sama byłam w szoku...
Ale Co? Dobrze sie czujesz? i wszysto układa sie jak w zegareczku ??
Ja mam cykle 28 dniowe..wiec zbytnio dlugo czekac nie musze..gorzej jak niektóre dziewczyny mają po 31...

No ja wlasnie sie dopiero synchronizuje po tabletkach anty, ostatnie dwa cykle 35 dni...
Aaaa nie chce tyle czekac, stad ten dupek zeby przyszedl okres w miare 28 dni.

A no to kiepsciutko. Niestety potrzeba dojść do siebie po tabletkach. Ja również je brałam ,ale to przez kilka miesiecy dosłownie. Po stracie dziecka powiedziałam sobie ze nie chce miec wiecej dzieci i jakies 3mies po tem zaczełam je brać. ale jak doszłam do siebie to odstawiłam tabletki . i tak juz kilka miesięcy straramy sie... :)

reklama
Przeczytałam na jakies stronie ze kobiety w pierszych tyg ciąży mają podniesioną temperature ciała. wiec od razu postanowiłam to sprawdzić... :p:D
Zmierzyłam sobie temperature i mam 37..
Czyli jednak jest wyzsza niz zazwyczaj. a czuje sie dobrze wiec wątpie czy to ze względu na przeziębienie. Co o tym sądzicie??

Do góry