reklama
jaga21
Fanka BB :)
mejl czy sms też mi się to podoba, nie muszę z każdą pierdołą biegać to też znak, że nie leci na siano.. bo jakby chciał kolejną stówkę, to od razu kazałby mi wpadać w poniedziałek a nie odczekać jeszcze trochę, bo może wyjśc tak że wizyta nie będzie potrzebna. więc czekamy!
seksowa atmosfera, bo jestesmy rozseksowane przez weekend;p a co, troche wiecej czasu to mozna poszalec;D
ja padam na twarz po maratonie weekendowym, ktory skadal sie ze: sprzatania, seksowania, przystrajania i gotowania. pracowicie..
buziole
ja padam na twarz po maratonie weekendowym, ktory skadal sie ze: sprzatania, seksowania, przystrajania i gotowania. pracowicie..
buziole
Paula, Paula co tam? Ja wczoraj dwie kreseczki na tescie owu, ale seks byl tylko rano. Wczesniej oczywiscie tez byl, ale po poranku niestety juz nie, bo wczoraj sily juz nie mialam. Jak dzis wieczorem dam czadu to zdaze z owu? Sorry ;-)
reklama
paulina8820
Fanka BB :)
przyznaję się bez bicia że testu nie zrobiłam boję się strasznie a do tego brzuch boli jak na @ więc musicie ze mną zaczekać do środy ;-)
jeżeli wczoraj test wykazał 2 kreseczki to owulka nastąpi w ciągu 24-36 h więc spokojnie a do tego przecież plemniki mogą przetrwać nawet do 5 dni czekając na uwolnioną komórkę
jeżeli wczoraj test wykazał 2 kreseczki to owulka nastąpi w ciągu 24-36 h więc spokojnie a do tego przecież plemniki mogą przetrwać nawet do 5 dni czekając na uwolnioną komórkę
Ostatnia edycja:
Podziel się: