reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dziurko ja to jednak bym mu czymś na opamiętanie zasunęła żeby odnotował że tak to nie wolno ;) nie martw się kochana masz rację po burzy przychodzi słońce ktoś mi tak wczoraj mądrze tutaj powiedział :) i usłyszałam (przeczytałam), że zawsze jest z każdej sytuacji wyjście. Facetom niestety trzeba łopatologicznie wszystko a i tak często jest " ale o co ci chodzi", zobaczysz będzie dobrze

Warto jest żyć dla kropli rosy mgły nad łąkami i dla paru trosk
Warto jest żyć życia nigdy dosyć gdy obok ciebie jest bliski ktoś
Warto jest żyć dzielić się miłością dla paru godzin dla minut trzech
W niewoli być cieszyć się wolnością mieć parę chwil co burzą krew
Nie żałuję że życie umyka nie żałuję zgubionych dni
Taka czasu tego jest polityka nie otwiera zamkniętych raz drzwi
Warto jest żyć życia dotykać choćby najlepsze bywało w snach
Czuć całym sobą jak cię przenika radość choroba uśmiech i łza
Warto jest żyć być obok siebie dostawać baty czy spijać miód
Warto jest żyć czy tego nie wiesz że samo życie to wielki cud... :)

WRZUTA - Crossrock - Jesteś mym powietrzem (live) - mp3 a to do posłuchania :)

Ael ja poproszę zupki jak jeszcze masz :) konia z kopytami dziś bym zjadła :D

Wogóle ten cykl jakiś dziwny mam tym razem od wczoraj mnie nieco biust swędzi, i w dodatku za radą koleżanki zmierzyłam temp i miałam z rana 37,4 . Ogólnie to babcia już po operacji leży sobie i odpoczywa pod monitorkiem, jeszcze z wieczorka zajrzymy do niej.

Olciu zgadzam się z Fifką, może musisz jeszcze poczekać, może ewentualnie poziom hcg jest jeszcze niski, z resztą jakiego testu używałaś, jaka czułość?
Sprawdź za parę dni znowu.

Neciuszka, to super wieści, że z babcią po operacji wszystko dobrze, nie było żadnych komplikacji?
A zupkę proszę bardzo nalewam, mam cały 10litrowy gar pysznego ogórkowego wywaru :-D

W ogóle teeen...prysznic....woda......DZIAŁA!......myje się dziś we własnej łazience!!!!!!
Tylko jeszcze mój musi podłączyć elektrykę, bom sobie zażyczyła by mi światełka przy deszczownicy działały, bo to fajnie będzie. Na to majster odpowiedział, że nie ważne, że zrobione, że woda ważne by był bajer. Więc odparłam, że jak już luksus to pełną gębą, półśrodkami zadowalać się nie BEDE!

Olciu zgadzam się z Fifką, może musisz jeszcze poczekać, może ewentualnie poziom hcg jest jeszcze niski, z resztą jakiego testu używałaś, jaka czułość?
Sprawdź za parę dni znowu.

Neciuszka, to super wieści, że z babcią po operacji wszystko dobrze, nie było żadnych komplikacji?
A zupkę proszę bardzo nalewam, mam cały 10litrowy gar pysznego ogórkowego wywaru :-D

W ogóle teeen...prysznic....woda......DZIAŁA!......myje się dziś we własnej łazience!!!!!!
Tylko jeszcze mój musi podłączyć elektrykę, bom sobie zażyczyła by mi światełka przy deszczownicy działały, bo to fajnie będzie. Na to majster odpowiedział, że nie ważne, że zrobione, że woda ważne by był bajer. Więc odparłam, że jak już luksus to pełną gębą, półśrodkami zadowalać się nie BEDE!

Bez komplikacji :) zabrali ją jako pierwszą i to z samego rańca jak się nawet nie spodziewała.

W sprawie testów to również się zgadzam, zdarza się że kobietka wychodzi od gina w wiadomością że jest w ciąży chociaż test wyszedł negatywny. Dopóki @ nie nadejdzie wszystko możliwe. Ja również mam nadzieję że moja nie nadejdzie :)

Super że prysznic działa ale masz rację jak luksus to pełną gębą :) ja mogę pomarzyć o prysznicu tylko

Olcia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& u rąk i nóg i Dzidzia też trzyma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Atan, mnie by się nie chciało latać do dwóch, a poza tym niby usg nie szkodzi, ale bym się bała mimo wszystko. No ale jak uważasz.

Dziurka, no z Signalem to dobra rzecz, przy czym ja za niego nie płacę... Mąż płaci jedynie 50 zł podatku. Jakbym miała płacić co miesiąc 200 zł to bym zrezygnowała. Lepiej już za wizytę zapłacić. Bo wiadomo, że człowiek nie leczy się non stop, a płaci się wciąż

Bez komplikacji :) zabrali ją jako pierwszą i to z samego rańca jak się nawet nie spodziewała.

Super że prysznic działa ale masz rację jak luksus to pełną gębą :) ja mogę pomarzyć o prysznicu tylko

No to super, że z babcią ok, to teraz najważniejsze tylko żeby szybko doszła do siebie :-)

Zapraszam na prysznic do siebie, w sumie zdjęcie mogłabym wam teraz cyknąć i pokazać, chceta?

Jeeeeeść :-(

Jej jaki ja mam teraz apetyt... żołądek mały więc zjem trochę i dość, ale oczy jedzą 24 godziny... Teraz też robie taki duży obiad a zaraz zjem kilka kęsów i będę umierać z przejedzenia... No cóż, żołądek mi się skurczył jak 6 kg schudłam...

Ael chceta!!

No to super, że z babcią ok, to teraz najważniejsze tylko żeby szybko doszła do siebie :-)

Zapraszam na prysznic do siebie, w sumie zdjęcie mogłabym wam teraz cyknąć i pokazać, chceta?

Dajesz dajesz :) ja mam zamiar kiedys powiekszyc lazienke ale to kwestia ladnych kilku lat zanim to bedzie mozliwe ale wtedy jak sobie wstawie prysznic to ....

Lovka robisz sama sama czy z pudła?

reklama
hek laski witam sie szybko po pracy zaraz biore sie za obiad:/ zmeczona jestem dzisiaj:/
Dagne sliczna coreczka i tam muszelka dla taty:) bomba:)
sliczny wozek Sil i wyprawka prawie gotowe:) i to za grosze:)
AeI wstawiaj:)
i caluje wszystkie cos mialam jeszcze napisac ale zapomnialam..:/
chyba przemeczenie po pracy pojechalam na male zakupy kupilam sobie buciki dwie pary zolte i czarne bialy staniczek i hihi wkladki zelowe do sukienek zeby stanika nie nosic do odkrytych plecow:p

Do góry