reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziendobry :)

Ael - sto lat !!! a przede wszytskim aby spelnialy sie marzenia i kazdy kolejny dzien byl lepszy od poprzedniego :)

ps. wczoraj wieczor dostalam @ takze lipa.. od dzis witaminki, duzo wody, do tego dojdzie wiesiolek i zobaczymy co wyjdzie za drugim razem
mysle czy sobie hormonow nie zbadac, bo mam wrazenie ze mam ich niedobor ...

reklama
Witajcie :) nareszcie cywilizacja znów zawitała do mnie :)

Ael - 100 lat!!!

Muszę coś fajnego na dziś wieczór wykminić, w końcu to już dwa latka mija :)

Ostatnia edycja:
oojjjjjj :-( szkoda. Rozumiem, ze to pierwsza próba?
Po co wiesiołek? Pierwsze słyszę o specyfiku_ jak to działa pijesz wywar z korzenia, czy przywiązujesz mężowi ;-)

nio szkoda, ale nie zamierzam sie tym zamartwiac tylko dalej do przodu :)
tak pierwsza taka porzadnie starana sie proba...

wiesiolek - kupuje sie takie kapsulki z wiesiolka i lyka az do owulki :) wiesiolek ma za zadanie polepszyc jakosc sluzu :) poniewaz ja u siebie nie widze zbytnio sluzu ani jakosci, wrecz mam wrazenie ze mi "sucho" to postanowilam sobie brac dodatkowo wiesiolek
napewno nie zaszkodzi a tylko moze pomoc, a to naturalne ziolo wiec czemu nie brac:)

jeszcze zastanawiam sie czy sobie preparatu zwanego castangus nie kupic, ale to jeszcze skonsultuje z lekarzem, na necie duzo lasek pisze o tym ze odkad zaczely brac wiesolek i castangus odrazu zaciazyly :)

wiesiolek - kupuje sie takie kapsulki z wiesiolka i lyka az do owulki :) wiesiolek ma za zadanie polepszyc jakosc sluzu :) poniewaz ja u siebie nie widze zbytnio sluzu ani jakosci, wrecz mam wrazenie ze mi "sucho" to postanowilam sobie brac dodatkowo wiesiolek
napewno nie zaszkodzi a tylko moze pomoc, a to naturalne ziolo wiec czemu nie brac:)
oooooo to może i ja powinnam kupić, też jestem suchawa, ale czy już nie za późno jak do owulacji zostało 7 dni? Hmmm zainwestuje, sprawdzę, nie tym razem to może kolejnym się uda :-)

witam kochan e zranca mam chwile przed praca:)
Ael kochana sto lat wszystkiego dobrego i malo nerwow:) duzo zdrowka i szczescia:):-)

Co do wiesolka hmm ja go bralam teraz rozbilam przerwe na dwa miesiace i od tego cyklu nowego znowu biore:) pomaga on z sluzem (jest go wiecej) lagodzi pmsa.. i wogole ja jestem z niego zadowolona:)

Sweet nie zalamuj sie bedzie dobrze:) glowa do gory <tule cie kochana> hormonki warto zbadac jak jest co cie nie pokoi:) ja teraz ide znowu na generalne badanka i mojego chlopa wypycham na badanie armi :)

Cladusia witam serdecznie i nikt do ciebie nie bedzie mial zalu ze cie tutaj tak dlugo nie bylo zrozumiale ze musialas dojsc do siebie wiem z wlasnego doswiadczenia ciesze sie ze juz jest dobrze wypocznij na urlopie kochana i bedzie zaraz inaczej &&&

Iwasku i ciebie rozwniez witam

a ja zaraz mykam do pracy i znowu koniec laby juz mi sie nie chce isc do pracy jeszcze jakas dziwna baba:p uff kumpela ma urlop a ja na zastepstwo:/ licze ze chodz jeden dzien wolnego mi sie trafi w tym tygodniu

oooooo to może i ja powinnam kupić, też jestem suchawa, ale czy już nie za późno jak do owulacji zostało 7 dni? Hmmm zainwestuje, sprawdzę, nie tym razem to może kolejnym się uda :-)

mysle ze powinnas kupic
to ci nie zaszkodzi a moze jedynie pomoc :) ja w zeszlym cyklu zaczelam dosyc pozno brac :( ale teraz bede sie pilnowala , do dzis juz zaczne :p

gorzej z castangusem bo on reguluje cykl i obniza progesteron, wiec tu lepiej pytac lekarza zanim sie wezmie by sobie nie namieszac :) ale mnostwo dziewczyn pisze ze na kuracji wiesiolkiem i castangusem szybko zaszly w ciaze

Co do wiesolka hmm ja go bralam teraz rozbilam przerwe na dwa miesiace i od tego cyklu nowego znowu biore:) pomaga on z sluzem (jest go wiecej) lagodzi pmsa.. i wogole ja jestem z niego zadowolona:)

Sweet nie zalamuj sie bedzie dobrze:) glowa do gory <tule cie kochana> hormonki warto zbadac jak jest co cie nie pokoi:) ja teraz ide znowu na generalne badanka i mojego chlopa wypycham na badanie armi :)

dziekuje kochana :*
nie lamie sie, troche mi smutno ale to dalo mi kopa by jeszcze bardziej powalczyc tym razem :)
z badaniami tu w Irlandii nie tak latwo ale wybiore sie prywatnie do gina i poprosze o te badania
a mysle ze mam niski poziom dlatego ze nie mam objawow @, nie czuje objawow nigdy, nie czuje zmian w piersiach przed @, czasem mnie wysypie w okolicach szyji albo szczeki (a to wiem ze to wtedy wlasnie hormony moga byc..), czasem zauwaze ze jakis czarny wlosek wyrosnie ... stad mysle ze mam za malo dasmkich hormonow..
badalam kiedys tarczyce ale nic nie wyszlo ale chyba zrobie to ponownie bo czasem tez mi sie rece trzesa albo mam takie uderzenia ze czuje ze szybciej mi serce bije (a serducho napewno mam OK, krew tez wporzadku) no i bralam Cilest przez 10 lat chyba .. (oczywiscie z przerwami)
wiec dobrze by bylo sie tak porzadnie przebadac pod katem hormonow jak to tam u mnie wyglada:)

mnostwo dziewczyn pisze ze na kuracji wiesiolkiem i castangusem szybko zaszly w ciaze
bralam Cilest przez 10 lat chyba .. (oczywiscie z przerwami)
wiec dobrze by bylo sie tak porzadnie przebadac pod katem hormonow
Ja też brałam tabsy pare ładnych lat i to bez przerw, ale narazie hormonów nie badam, jak nie będę mogła zajść to wtedy się po fatyguję :-)
Wiesiołek już jest, zaraz oszamie śniadanko to się kapsułeczką dokarmię :-)
a o tym drugim specyfiku muszę poczytać bo nie mam pojęcia co to jest, ale też narazie nie będę stosowała, bo to dopiero pierwsza próba, więc nie ma co szaleć za bardzo ;-)

Może i ja spróbuję tego wiesiołka w następnym cyklu, bo czasem jak sahara jestem :] chociaż po odstawieniu tabsów jakoś lepiej z tym. Będę obserwować wasze poczynania w tej sprawie :)

reklama
Do góry