reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael wypraszam sobie, ja właśnie bardziej cierpię na zbyt niskie libido... :zawstydzona/y: aż mi czasem mojego szkoda... A to że sobie pogadamy...

Dobra dobra, libido libidem, ale zboczenia dużo Ty masz w sobie kochana :p
Poczekaj na rozkręcenie się drugiego trymestru. ;-)

ael ale ciesz sie nie wygladasz na tyle kg w zyciu bym ci nie dala tyle!! no jak nic nie wyżyte sa :p a dania to tam o paczkach z grila i innych mieszancach pisalas;-)

Bo u mnie stwierdzono nadwagę już w wieku 4 lat. Dostałam dziedzicznie po tatusiu i tak równomiernie tyłam, nie że na raz w jednym miejscu i może i nie wyglądam, ale swoje nadkilogramy posiadam.

reklama
a mi sie przybralo bo ja bylam wczesniak i mama pyszne objadki robilqa i sasiadka tez a jej coreczka jesc nie chciala to ja u niej jadlam i u siebie wiec 2 objadki i sie uzbieral9o ze zdjec z komuni nie pokazuje ;-) dobrze ze tylko w albumie sa ;-) u rodzicow ;-) a potem sie jakos wzielam za siebie schudlamdo 67kg w liceum a po liceum jakos jak zaczelam pracowac i nie regularnie jesc i czesto fasfudy to sie przybraalo a gdy doszlam do 73 zaczelam sie odchudzac spowrotem lekarka dala mi meridia tabletki tak schudlam ale gdy p;rzestalam brac wrocilam z efektem jojo na 82 kg a potem kupilam koktajle herbalaif itd jakos znowu schudlam a;le do 74 i wiecej nie moglam i przestalam je pic i co wyladowalam na 92kg az poszlam do dietetyczki a ona dala diete i schudlam do 83kg a jak odstawilam papierosy i na basen przestalam chodzic i odstawilam anty przybralam do 85 i tak stanelam 2 tyg temu bylo 87 potem 86 a teraz 85 wiec zobaczymy ;-) na ilu skoncze ;-) a teraz kochane zegnam sie bo rano wstaje do pracy wiec narazie kochane milej nocy ;-) dobranoc
:-*

Ja chyba wątki pomyliłam :-) Powinni Nas ocenzurowac :-D,i właśnie dziwie się,że Aelka nie bierze w tym udziału ;-).Fifkę ciężarną biorą, niech mi tylko któraś zacznie narzekac,że nie ma powodzenia ;-)

Boże ja przez Was zaczne uprawiać wirtualny sex ze swoim :-D

I nie chce się w żadne poligamiczne związki wiązać :-D Ja żem jeszcze nie mężatka a te mnie o poligamie chcą posądzać :-D

Miło tu do was zajrzeć z rańca bo patrząc na suwaczek zbliżających się dni płodnych zaraz się gęba śmieje ;-)
Witam Was Kochanieńkie z rana :-)
a co do tej nadżerki to nie będziesz miała jej usuwanej ? Ja jak miałam 2 lata temu to wystarczyło jakieś smarowanie co drugi dzień w gabinecie, ale nie mogłam wtedy przez miesiąc współżyć . Najlepiej zapytaj swojego dżina jak to z tym jest, bo co tu na forum się czyta to co lekarz to inaczej gada:p
Nadżereczka jest malutka i ginek powiedział, ze narazie nic z tym nie robimy, chyba, ze będzie ewentualny problem z zajściem, bądź zła cytologia.

ja nie widzialam potterka wiec ide a wszystkie przeczytalam :biggrin2: tez czytalam czysta krew zmierzch i ogólnie lubie wampiry :biggrin2:i fantastyke :biggrin2: ael a jakies przepisy posiadasz na te dania ??co pisalas??
OOO dla czytających polecam:
Gra Anioła
Cień Wiatr
Marina te książki Carlos Ruiz zafon

Cygańska madonna autor Santa Montefiore
Książki jak dla mnie rewelacja, troszkę romansu, troszkę intrygi, deczko kryminału. Ja czytałam jednym tchem.

Do tego tematyczne ciężarówką przez 9 miesięcy 0 boki zrywałam przy tej książce

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny z takiego późniejszego rana :)

Ja pochłaniam w ilościach masowych kryminały wszelkiej maści ;) aż mi się książki już na półkach nie mieszczą chyba powinnam jakąś wypożyczalnie założyć. Chociaż i jak to mój mawia babskie również się znajdą. Do tego małż znosi co rusz z pracy jakieś książki, jakąś historię ZSRR, Norę Roberts, teraz mi proponował harlekina po czesku ;)

Planuję dziś naleśniki macie jakieś pomysły co do nich dodać ciekawego??

zafasolkuję no to jak dżin tak powiedział to trza się słuchać:)

neciuszka ja uwielbiam naleśniki (na słono) , jak już się usmaży naleśniki to później jakąś szyneczkę i ser żółty do środka i na jakieś 15 min do piekarnika :D pychotka:)
albo możesz zrobić krokiety :)

Witam dziewczyny z takiego późniejszego rana :)

Ja pochłaniam w ilościach masowych kryminały wszelkiej maści ;) aż mi się książki już na półkach nie mieszczą

Planuję dziś naleśniki macie jakieś pomysły co do nich dodać ciekawego??
Ja właśnie wczoraj przywiozłam od mamy drugą porcję książek 2 pełnie skrzynki takie jak na zakupy - z tych większych ;) porządziłam się wypierniczyłam teściowej na strych jakieś szklaneczki i miseczki co na regałach zalegały, a ustawiłam swoje kolejne książki no i jeszcze 2 takie skrzynki tam zostały. A zaraz po weselu chyba z 5 takich już przywiozłam :) Ja też mam mrowie książek :)
Odnośnie naleśników zależny czy na słodko czy na słono.
Na słodko ja kupuję serek homogenizowany waniliowy lub naturalny i tym smaruje naleśniki, do naturalnego ustawiam w miseczkach migdały w płatkach, siekane orzechy, suszone owoce, i świeże owoce w kosteczkę. Jemy to na co kto ma ochote.
Na ostro ja robię z mięsnym farszem.

Mój żarłok to woli na słodko w każdych ilościach :) także zrobię napewno na słodko dziś.

Ja mojej teściowej też zajęłam już półkę jedną narazie, ale czaję się na więcej :D muszę ją wyleczyć ze zbieractwa :tak: ona z teściem swoimi rzeczami zajmują dwa pokoje i pomieszczenie wielofunkcyjne, gdzie się nie obejrzysz szafki, szafy, komody.

reklama
Dzień dobry :)
Witam się i zarazem do usłyszenia, bo dopiero zauważyłam, że skończyły mi się witaminy ;p
Dopije zbożową (tak, tak- przerzucam się z rozpuszczalnej!). I muszę podjechać do apteki :)
Powiem Wam, że wczoraj jak oglądałam CSI w Tv małe tak mnie kopnęło, że aż się uśmiechałam pół godz, a mój mąż przykładał rękę i niestety już nie ruszało się tak intensywnie żeby poczuł ;p i był zły, bo jak to stwierdził małe ucieka od taty ;p

Do góry