reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magda chodź do mojego cyca lewego <tuli> i nie płacz kobito, przecież nie rozstajecie się na nie wiadomo ile a Twój M przecie na wojne nie wyjechał.

oglądam Uwagę o tych kobitkach coo w bikini sprzątały i brały 400 zł za dwie godziny pracy(jako sprzątaczki oczywiście):szok: Kurna, jakbym trochę szczuplejsza była to może bym se tak dorobiła..ahahahhahaha a tak to tylko w domu przed małżem w sukience i bez majtek sprzątam ale kuźwa nic za to nie biorę. Trza to zmienic:-D

Ostatnia edycja:
No nie :-) ale źle zrobiliśmy z tym że codziennie się widywaliśmy ;-)

do cycka się przytulę :-) z Twojego pewnie nie leci siara:-p

Magda a co ty, pewno, że nie leci nic a nic bo nie ma co lecieć.Tylko pamiętaj, że do lewego bo prawego mam małego. I czemu tak?:szok:

A gdzie jest ta..no...Czarownica z Księżyca?:-p

Ostatnia edycja:
Magda, zaraz poprawię Ci humor :p poszłam pod prysznic i generalnie maszynka i te sprawy. I jak nogi poszły gładko, tak tam... masakra. Zostaje mi lusterko, bo przecież na macanego nie będę, albo kosmetyczka i wosk. I to wcale nie taki durny pomysł jest :p Ale sobie wyobraźcie, brzuch jak piłka i kosmetyczka :p

reklama
ooo ja zaczynam mieć sny erotyczne, oznacza to że zakończył się pierwszy postny trymestr juuuupi :)
dobrze, że mężulek przyjeżdża :tak:

Do góry