reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscku, prolaktynę przydałoby się zbić. Ale na pewno się uda :)

Ciekawe, jak Claudusia sobie radzi. I co u Iwaska.

I wiecie co sobie pomyślałam, zaraz oberwę normalnie, ale pomyślałam, że Fiona znowu się obrazi.

reklama
I wiecie co sobie pomyślałam, zaraz oberwę normalnie, ale pomyślałam, że Fiona znowu się obrazi.

Fiona ostatnio ma wyczucie słonia w składzie porcelany, ale widocznie małe prośby o większą delikatność w postach nie skutkują

:-( :-( :-( :-:)-( :-( :-( :-(

Kochanie, głowa do góry! To naprawdę nie są aż tak złe wyniki, dasz sobie szybko z nimi radę :-)

Bedzie dobrze Pyscek !! Ja też jak teraz okazało się że mam problemy z tarczycą to początkowo się załamałam ale dzięki dziewczynom i rodzince szybko odzyskałam siły i wiarę że na pewno się uda i przyjdzie czas na to że dzidzia pojawi się w moim brzuszku także głowa do góry pierś do przodu i walczymy :D

tak wiem, ale boję się aby to nie było dziedziczne :( u mnie babcia miała problemy z zajściem :(

Kochana kobitki prolaktynę miały 2-3 razy wyższe od Twojego wyniki, wyleczyły i zachodziły w zdrowe ciąże. Głowa do góry, teraz musisz po prostu podejść do sprawy z dużą wolą wyleczenia się i bycia matką w niedługim czasie. Pozytywne podejście i kochanie zdziałasz cuda.
Babcia miała problemy z zajściem ale się udało, prawda? Bo by Ciebie z nami nie było.

Ael aj no ja to dla Twojego dobra czasem krzyknę.:-DAle i tak Cię lovciam
Magda no...to jo żem jest.
Fifka przykra sprawa z tą chorobą teścia a raczej chorobami. Szkoda człowieka jak każdego zresztą ale teść nie pomaga sobie paleniem i piciem czyli ma za nic przykazania lekarza. A nie wydaje Ci się, że on może troszkę wykorzystuje swoje choroby i myśli że wszystko zostanie mu wybaczone? Że on jest taki chory a Wy tacy niedobrzy dla niego? Ja Fifciu broń Boże nie chcę nikogo urazić ani obrazić ale tak tylko luźno myślę bo znam takie sytuacje z autopsji.
Pyscku kochany tulę Cię mocno. Nie martw się będzie dobrze. Na kiedy masz wizytę u dżina?

Ostatnia edycja:
reklama
Pyscku, pomyśl co piszesz, babcia miała problemy, ale jesteś tu, więc generalnie się udało, nie? I Tobie się uda :)

Dziurko, to jak chcesz do nas do grupy dołączyć, to wal na FB, ja Ci poślę linka, na chwilę zmienię na otwartą i dodam :)

Do góry