reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie udało się i nie wiem o co kaman. Moze że grupa tajna i ona nie może wysłać prośby o dodanie... A zdjęcie będzie koło 17, bo mój tak raca i jak zje to go zmolestuję buahahaha :p

Fifka, musicie walczyć o swoje, bo dziadkowie są fajni, ale rozpieszczają. A zresztą, sama się boję, że jak mój będzie jeździł z Młodzieżą ( bo ja nadal nie wiem co to ;) ) do swoich rodziców, to będą nastawiać, choćby jak on się pójdzie załatwić...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ael a chyba, że tak bo u nas babka to jest taka skąpa, że my musielibyśmy za to płacić. Ale to już ina bajka.
Skarżypytaaaaaaaaaaa!!!!!!:-D

A teść też jest skąpiec, to my to znamy. Jak pisałam on się wiecznie denerwuje, że ja wydaje tyle na jedzenie na obiad, ale jak on kupi dużo dużo więcej to jest spoko...
I skarżypytą nie jestem! Po prostu Atanek stanęła w mojej obronie, bo my się tak bardzo lubimy! :p

Nie udało się i nie wiem o co kaman. Moze że grupa tajna i ona nie może wysłać prośby o dodanie... A zdjęcie będzie koło 17, bo mój tak raca i jak zje to go zmolestuję buahahaha :p

Wczoraj jak Natkę dodawałam to otworzyłam grupę i Natka wysłała zapytanie o przyjęcie, które potwierdziłam i się dodała. Może teraz trzeba tak samo zrobić.

robiłam estriadol, FSH, LH PRL, CRP, morfologie

Podaj wyniki

CRP - 7,77
FSH 4,53
LH - 13,61
estradiol - 52,00
Prolaktyna - 77,44
a morfologia jest rozbita na kilkanaście podpunktów
i jak Ael w miarę są te wyniki czy coś z nimi nie tak ??

Pyscku, przy morfologii powinnaś mieć normy podane i jak coś jest nie tak, to piszą H, że za wysokie, albo L, że za niskie

Gosia dodana :) do adminów, trzeba na chwilę otworzyć grupę, wtedy można dodać po nazwisku, albo posłać komuś linka otwartej i on prosi o dołączenie :) Do nie adminów tez, bo jest odznaczone, ze tylko admini potwierdzają ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rodzice mojego ojca też mnie nastawiali przeciwko mamie ale ja raczej na nich się obraziłam za to niż na moją mamę... mimo ze miałam tylko parę latek.. i do dzisiaj nie mam z nimi kontaktu z własnej woli za to ze moją mame obrażali w mojej obecności.

Dziurka nie obrażam się... ale powiem za to coś jeszcze bardziej okropnego... on jest po 3 zawałach i ma tak zniszczone serce i mózg (tak, między innymi dlatego taki porąbany jest - bo to choroba) i lekarze za dużo życia już mu nie dają. Teraz jak serce stanie nawet nie będą go reanimować... bajpasów nie można mu wstawić bo serce nie wytrzyma zabiegu. A dodatkowo nie dba o siebie... pali papierosy, pije alkohol, denerwuje się... nie życzę mu źle, ale jestem tego świadoma. A teściowa też ma swoje joble.. ale ona jest taka ze wystarczy burknąć i ona ucieka więc jest nie groźna.

CRP - 7,77
FSH 4,53
LH - 13,61
estradiol - 52,00
Prolaktyna - 77,44
a morfologia jest rozbita na kilkanaście podpunktów
i jak Ael w miarę są te wyniki czy coś z nimi nie tak ??

CRP za wysokie, norma dla kobiet jest do 4 mg/l
FSH w normie
LH no wychodzi, że norma.
estriadol niski, jakby nie było owulki chyba.
PRL 77,44 ile? mlU/l? Bo jak tak to wysoka prolaktyna.

Powiem tak, lekarz musi to obejrzeć ja Ci nic nie będę pisać, bo dokładnie na interpretacji się nie znam, patrzę tylko po normach. Jeśli wynik prl jest podany w mlU/l to prl masz dosyć wysoką. Ale czekaj na wizytę do lekarza.

reklama
Do góry