reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
Fifka nie daj się i spokojnej nocki
Ooo dzieki Atanku... czyli jest szansa hehe mimo dzisiejszego zmarnowanego dnia ale moze jutro jeszcze poprawimy...
A w sumie to już nie wiem czy przez owulke mnie brzuch boli czy z nerwów i zmęczenia już dzisiaj. od 5 rano jestem w pracy i pewnie przed 1 nie wyjde... a jutro znów od 6 rano... ech
A w sumie to już nie wiem czy przez owulke mnie brzuch boli czy z nerwów i zmęczenia już dzisiaj. od 5 rano jestem w pracy i pewnie przed 1 nie wyjde... a jutro znów od 6 rano... ech
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
monis moze ze zmeczenia i ze stresu czy jest owu czy nie a robilas testy owu ??
no widze ze spac poszly wiec milej nocy :-*
p.s. a ty gdzie ael sie dzisiaj podzialas ?? co robilas caly dzien nic nie napisalas ??milej nocy :*
owocnej nocy staraczki ;-)
no widze ze spac poszly wiec milej nocy :-*
p.s. a ty gdzie ael sie dzisiaj podzialas ?? co robilas caly dzien nic nie napisalas ??milej nocy :*
owocnej nocy staraczki ;-)
Ostatnia edycja:
M
malutka306
Gość
Cześć dziewczynki...
Fajna słoneczna pogoda... a ja się źle czuję :-(... jest mi niedobrze... boli mnie podbrzusze... Mam tylko nadzieje, że z biegiem dnia będzie coraz lepiej...
Fajna słoneczna pogoda... a ja się źle czuję :-(... jest mi niedobrze... boli mnie podbrzusze... Mam tylko nadzieje, że z biegiem dnia będzie coraz lepiej...
sloneczko20
Zaciekawiona BB
kochane mam doła poroniłam dzisiaj nic już się nie dało nic zrobić i ze swoim tez już nie jestem.
reklama
donia 1980
Fanka BB :)
Atanku nie bardzo moge się wyznać z tego wykresu... kiedy to miałaś tą owulację trafioną a kiedy ostatni sexik?
Doniu a czy to jakies badania trzeba zrobić? bo ja własnie się zastanawiam - w sumie żadnych badań ardziej szczegółowych nie miałam robionych. teraz dopiero pani gin zaczeła cos przepowiadać o hormonach przysadki i nasienia, a miedzy czasie cos powiedziała o tym leku. wiec teraz nie wiem czy najpierw lek, czy moze badania a dopiero później jakies leki.
Od poniedziałku lutkę mam brać przez 5 dni, wiec przynajmniej @ powinna być w terminie. Choć może nie będzie...
moniś żadnych badań, ginka na podstawie USG jest w stanie stwierdzić czy rosną i pękają. Oj coś czuję, że ona nie ma planu wobec Ciebie i tak na slepo próbuje. Jeżeli pękają to nie bierz Clostylbegytu bo to trochę świństwo jest
kochane mam doła poroniłam dzisiaj nic już się nie dało nic zrobić i ze swoim tez już nie jestem.
Słoneczko jak to poroniłaś? coś na to wskazywało? byłaś wczoraj na USG i było ok widzisz może nie było Ci teraz pisane żeby być mamą, ale wyciągnij lekcję z tej całej sytuacji, czasem Bóg wie co robi
mnie też wskazał drogę w ten sposób
Podziel się: