reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Słoneczko wpadło raczej, niż się starało, a zanim się dowiedziała, to zerwał z nią facet, bo przetrzepywała mu telefon, gg i ogólnie sceny mu robiła. W myśl zasady, ze on jest przystojny, a ona "gruba i brzydka", więc na pewno ją zostawi. I on jak się o ciąży dowiedział, zareagował nieładnie, fakt, ale się zreflektował i dał im szansę, pod warunkiem, że tych scen właśnie nie będzie.

A mój wczoraj walnął filozoficzną mądrością. "Oboje dostaliśmy to, czego chcieliśmy (czyli on dom, ja dziecko, w skrócie, bo to nasze marzenia) a teraz będziemy zapitalać jak dzikie osły". I kurka, ma rację :p

Słoneczko wpadło raczej, niż się starało, a zanim się dowiedziała, to zerwał z nią facet, bo przetrzepywała mu telefon, gg i ogólnie sceny mu robiła. W myśl zasady, ze on jest przystojny, a ona "gruba i brzydka", więc na pewno ją zostawi. I on jak się o ciąży dowiedział, zareagował nieładnie, fakt, ale się zreflektował i dał im szansę, pod warunkiem, że tych scen właśnie nie będzie.

No właśnie o to chodzi mniej więcej :-)

Heheh kilka lat temu też taka byłam. Przeglądałam komórkę, ciuchy... wszystko. Dziś czasem sprawdzę, ale nie mówię mu o tym. Nic nie znalazłam do tej pory. A jak znalazłam wiadomości od koleżanek z pracy, czy tam jeszcze ze szkoły nie mówiłam mu o tym. Miał luz tzw kontrolowany. Nie wiedział, że jest sprawdzany. Teraz wygląda to trochę inaczej. Już mam gdzieś... se myślę, że facet musi mnie kochać, bo wiele dla mnie poświęca :D Słoneczko który to tydzień?

hej lovka na smsy sie nie odpisuje ??;-) ja wykapana czysciutka ubrana i zapodzialy mi sie czarne skarpetki stupki do balerinek ;-( ahh przeszukalm nigdzie niema ;-( pojde bez moze po drodze kupie ;-)milego dzionka jak na razie zmykam ;-)

witam laseczki :-)
widzę, że nie tylko ja dziś pospałam (prawie do 12 :szok:)
słoneczko - będzie dobrze na pewno, pisz koniecznie co i jak!!! a tak na marginesie to widzę ogromną zmianę - wczoraj sama nie wiedziałaś czy chcesz czy się cieszysz z tej ciąży a dziś już drżysz o to by było wszystko ok - SUPER!!!

reklama
A ja wróciłam nie dawno z zakupów i kupiłam 2 pary butów za 50 zł w Deichmann :-) bo jest promocja jak się kupi 3 pary butów z przeceny to ta trzecia jest gratis no można też sobie zamiast butów torebkę wybrać z przeceny :-)
Słoneczko to dobrze, że z dzidzią wszystko dobrze :happy2: widzisz tak się bałaś jak to będzie a teraz się strasznie martwisz o kruszynkę. Wszystko będzie dobrze a ty będziesz cudowną mamą.! :tak:

Do góry