reklama
S
Silmiriel
Gość
Słoneczko wpadło raczej, niż się starało, a zanim się dowiedziała, to zerwał z nią facet, bo przetrzepywała mu telefon, gg i ogólnie sceny mu robiła. W myśl zasady, ze on jest przystojny, a ona "gruba i brzydka", więc na pewno ją zostawi. I on jak się o ciąży dowiedział, zareagował nieładnie, fakt, ale się zreflektował i dał im szansę, pod warunkiem, że tych scen właśnie nie będzie.
A mój wczoraj walnął filozoficzną mądrością. "Oboje dostaliśmy to, czego chcieliśmy (czyli on dom, ja dziecko, w skrócie, bo to nasze marzenia) a teraz będziemy zapitalać jak dzikie osły". I kurka, ma rację
A mój wczoraj walnął filozoficzną mądrością. "Oboje dostaliśmy to, czego chcieliśmy (czyli on dom, ja dziecko, w skrócie, bo to nasze marzenia) a teraz będziemy zapitalać jak dzikie osły". I kurka, ma rację
Słoneczko wpadło raczej, niż się starało, a zanim się dowiedziała, to zerwał z nią facet, bo przetrzepywała mu telefon, gg i ogólnie sceny mu robiła. W myśl zasady, ze on jest przystojny, a ona "gruba i brzydka", więc na pewno ją zostawi. I on jak się o ciąży dowiedział, zareagował nieładnie, fakt, ale się zreflektował i dał im szansę, pod warunkiem, że tych scen właśnie nie będzie.
No właśnie o to chodzi mniej więcej :-)
Heheh kilka lat temu też taka byłam. Przeglądałam komórkę, ciuchy... wszystko. Dziś czasem sprawdzę, ale nie mówię mu o tym. Nic nie znalazłam do tej pory. A jak znalazłam wiadomości od koleżanek z pracy, czy tam jeszcze ze szkoły nie mówiłam mu o tym. Miał luz tzw kontrolowany. Nie wiedział, że jest sprawdzany. Teraz wygląda to trochę inaczej. Już mam gdzieś... se myślę, że facet musi mnie kochać, bo wiele dla mnie poświęca Słoneczko który to tydzień?
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
hej lovka na smsy sie nie odpisuje ??;-) ja wykapana czysciutka ubrana i zapodzialy mi sie czarne skarpetki stupki do balerinek ;-( ahh przeszukalm nigdzie niema ;-( pojde bez moze po drodze kupie ;-)milego dzionka jak na razie zmykam ;-)
kasia.natka
Fanka BB :)
witam laseczki :-)
widzę, że nie tylko ja dziś pospałam (prawie do 12 )
słoneczko - będzie dobrze na pewno, pisz koniecznie co i jak!!! a tak na marginesie to widzę ogromną zmianę - wczoraj sama nie wiedziałaś czy chcesz czy się cieszysz z tej ciąży a dziś już drżysz o to by było wszystko ok - SUPER!!!
widzę, że nie tylko ja dziś pospałam (prawie do 12 )
słoneczko - będzie dobrze na pewno, pisz koniecznie co i jak!!! a tak na marginesie to widzę ogromną zmianę - wczoraj sama nie wiedziałaś czy chcesz czy się cieszysz z tej ciąży a dziś już drżysz o to by było wszystko ok - SUPER!!!
sloneczko20
Zaciekawiona BB
Już jestem własnie wróciłam z dzidziusiem wszystko dobrze. Te plamki miałam bo jak się goliłam tam to nadcięłam sobie wargę a ja tak się bałam masakra Ale dobrze że wszystko dobrze.
reklama
A ja wróciłam nie dawno z zakupów i kupiłam 2 pary butów za 50 zł w Deichmann :-) bo jest promocja jak się kupi 3 pary butów z przeceny to ta trzecia jest gratis no można też sobie zamiast butów torebkę wybrać z przeceny :-)
Słoneczko to dobrze, że z dzidzią wszystko dobrze widzisz tak się bałaś jak to będzie a teraz się strasznie martwisz o kruszynkę. Wszystko będzie dobrze a ty będziesz cudowną mamą.!
Słoneczko to dobrze, że z dzidzią wszystko dobrze widzisz tak się bałaś jak to będzie a teraz się strasznie martwisz o kruszynkę. Wszystko będzie dobrze a ty będziesz cudowną mamą.!
Podziel się: