reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil pięknie :-)

Ja mam nerwy na swojego znów, pojechał do ciotki na jakaś dżamprezę.. miał wrócić o 20.. teraz mi dzwoni,że jeszcze nie wyjechał.. zbieram się do siebie..

reklama
pyscek kochana czy Ty potrzebujesz kopa w 4 litery żeby pójść do gina? jak możesz tak lekceważyć swoje zdrowie? ja bez skrupułów jeżdżę nawet na ostry dyżur

Magd.a i zabieraj się, niech poczuje smak pustego mieszkania drań!

donia żebyś wiedziała że przydałby mi się taki kop wreszcie bym się zebrała i poszła ...

pyscek to dla Twojego dobra, przecież leci Ci już chyba 3 owulacja, którą tracisz
poza tym jest jeszcze wiele okropnych mozliwości i dla swojego zdrowia i zdrowia przyszłego dzieciaczka musisz je wykluczyć
zobowiązuję Cię więc żebyś tu zdeklarowała kiedy idziesz do gina? a może dzisiaj? zawsze z bólem możesz do szpitala

pyscek trzymamy Cię za słowo

Magd.a uwielbiam Twoją teściową :) można by film o niej nakręcić, jej reakcje są tak przewidywalne i ta ewidentnie na Ciebie ukierunkowane, że to aż załosne jest. A może męska rozmowa z M????

Aaa dziewczyny... nie wiem co się dzieje.... non stop kłócę się ze swoim... jak wcześniej byliśmy zgodni jak nigdy tak teraz niemal codziennie (jak nie kilka razy dziennie) Ja wiem, ze teraz jestem nerwowa przez ciąże ale to nawet nie są błahe powody... teraz poszło o to, ze dwa dni temu mój brat zażartował ze winna mu byłam 11zł i 20gr a oddałam tylko 11zł. I przekomarzaliśmy się że dług urośnie. A mój dzisiaj wyskoczył ze więcej mu nic nie zamówi z aukcji internetowych jak om ma zamiar wykłócać się o 20gr... NO MATKO!! TOŻ TO BYŁY ŻARTY!! Ja mam takie wrażenie że to on przechodzi jakieś napięcia a nie ja...

Aaa dziewczyny... nie wiem co się dzieje.... non stop kłócę się ze swoim... jak wcześniej byliśmy zgodni jak nigdy tak teraz niemal codziennie (jak nie kilka razy dziennie) Ja wiem, ze teraz jestem nerwowa przez ciąże ale to nawet nie są błahe powody... teraz poszło o to, ze dwa dni temu mój brat zażartował ze winna mu byłam 11zł i 20gr a oddałam tylko 11zł. I przekomarzaliśmy się że dług urośnie. A mój dzisiaj wyskoczył ze więcej mu nic nie zamówi z aukcji internetowych jak om ma zamiar wykłócać się o 20gr... NO MATKO!! TOŻ TO BYŁY ŻARTY!! Ja mam takie wrażenie że to on przechodzi jakieś napięcia a nie ja...

Fifka bo faceci mimo, że m hormony nie skaczą tez sie przejmują i obawiają jak utrzymają rodzinę i jak to bedzie. Pewnie teraz do Twojego dociera. Porozmawiam z nim na spokojnie, powiedz, że zauważyłaś, że jest bardziej nerwowy i czy to wynika, z tego że obawia się nowej roli. Teraz potrzebujesz dużo spokoju i raczej pozytywnych wrażeń i niestety to rola faceta, żeby Ci to zapewnić. Powodzenia

reklama
Do góry