reklama
donia 1980
Fanka BB :)
pyscek kochana czy Ty potrzebujesz kopa w 4 litery żeby pójść do gina? jak możesz tak lekceważyć swoje zdrowie? ja bez skrupułów jeżdżę nawet na ostry dyżur
Magd.a i zabieraj się, niech poczuje smak pustego mieszkania drań!
Magd.a i zabieraj się, niech poczuje smak pustego mieszkania drań!
Pyscek
:)
donia żebyś wiedziała że przydałby mi się taki kop wreszcie bym się zebrała i poszła ...
donia 1980
donia żebyś wiedziała że przydałby mi się taki kop wreszcie bym się zebrała i poszła ...
pyscek to dla Twojego dobra, przecież leci Ci już chyba 3 owulacja, którą tracisz
poza tym jest jeszcze wiele okropnych mozliwości i dla swojego zdrowia i zdrowia przyszłego dzieciaczka musisz je wykluczyć
zobowiązuję Cię więc żebyś tu zdeklarowała kiedy idziesz do gina? a może dzisiaj? zawsze z bólem możesz do szpitala
Pyscek
deklaruje,że w poniedziałek zapisze się do gina :-)
donia 1980
pyscek trzymamy Cię za słowo
Magd.a uwielbiam Twoją teściową
można by film o niej nakręcić, jej reakcje są tak przewidywalne i ta ewidentnie na Ciebie ukierunkowane, że to aż załosne jest. A może męska rozmowa z M????
Magd.a uwielbiam Twoją teściową
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Aaa dziewczyny... nie wiem co się dzieje.... non stop kłócę się ze swoim... jak wcześniej byliśmy zgodni jak nigdy tak teraz niemal codziennie (jak nie kilka razy dziennie) Ja wiem, ze teraz jestem nerwowa przez ciąże ale to nawet nie są błahe powody... teraz poszło o to, ze dwa dni temu mój brat zażartował ze winna mu byłam 11zł i 20gr a oddałam tylko 11zł. I przekomarzaliśmy się że dług urośnie. A mój dzisiaj wyskoczył ze więcej mu nic nie zamówi z aukcji internetowych jak om ma zamiar wykłócać się o 20gr... NO MATKO!! TOŻ TO BYŁY ŻARTY!! Ja mam takie wrażenie że to on przechodzi jakieś napięcia a nie ja...
donia 1980
Aaa dziewczyny... nie wiem co się dzieje.... non stop kłócę się ze swoim... jak wcześniej byliśmy zgodni jak nigdy tak teraz niemal codziennie (jak nie kilka razy dziennie) Ja wiem, ze teraz jestem nerwowa przez ciąże ale to nawet nie są błahe powody... teraz poszło o to, ze dwa dni temu mój brat zażartował ze winna mu byłam 11zł i 20gr a oddałam tylko 11zł. I przekomarzaliśmy się że dług urośnie. A mój dzisiaj wyskoczył ze więcej mu nic nie zamówi z aukcji internetowych jak om ma zamiar wykłócać się o 20gr... NO MATKO!! TOŻ TO BYŁY ŻARTY!! Ja mam takie wrażenie że to on przechodzi jakieś napięcia a nie ja...
Fifka bo faceci mimo, że m hormony nie skaczą tez sie przejmują i obawiają jak utrzymają rodzinę i jak to bedzie. Pewnie teraz do Twojego dociera. Porozmawiam z nim na spokojnie, powiedz, że zauważyłaś, że jest bardziej nerwowy i czy to wynika, z tego że obawia się nowej roli. Teraz potrzebujesz dużo spokoju i raczej pozytywnych wrażeń i niestety to rola faceta, żeby Ci to zapewnić. Powodzenia
reklama
Pyscek
spoko
zapisuje się
bo sama chce się dowiedzieć co mi jest
Podziel się: