reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atan najszczersze gratulacje... Bardzo się cieszę! Wystarczyło trochę opanowania, prawda? :D Nasze dzieci będą w równym wieku! Super! :D:D:D:D Buziaczki dla Ciebie i dla maluszka. A pomysł z tą informacją dla męża świetny... Ale na pewno oboje zaczniecie płakać ze szczęścia!!! Parę dni temu też to przerabiałam!!! :p

Magd.a ja mam super teściową i teścia... Nie wtrącają się i wiem, że gdyby coś to zawsze mogę do nich przyjść... Są dla mnie jak rodzice... Mieszkamy z nimi, i więcej czasu spędzam z nimi niż z własnymi rodzicami... Teście są luzaccy, za to moi rodzice zawsze lubią mieć rękę na pulsie... :D Ale ogólnie spoko! :D

Strasznie mi się dzisiaj dobrze z Wami rozmawia :-), ale mój mężuś wraca za godzinkę i wiecie będę się zapładniała :-D (już mi pisał, ze mam się szykować) tak więc idę wziąć prysznic, posmaruję się czekoladowym balsamikiem, założę ładną bieliznę i poczekam na tego mojego zapładniacza :-D

Jutro na 100 % się odezwę i powiem czy dał radę :-D

Całuję i życzę spokojnej nocki.

reklama
Do góry