reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jestem z powrotem :-).
Już się dobrze w miarę czuję i mogę już siedzieć i łazić :-). Tylko strasznie mnie nogi rwą i plecy znacie jakieś dobre sposoby na ból nóg i pleców.?
Dziewczyny nie doszukiwać się tu żadnych objawów bo to jeszcze gorzej tylko cierpliwie czekać :happy2:

reklama
Dziura nie mow nic o czeresniach bo alredka sie znowu obrazi ze sie nie podzielilas ;-) p.s. tez przedchwila drzewo dopadlam ale na kolacje niemam miejsca ;-)tata zje i jade do supermarketu ;-)

Babo.. nie masz innego lekarza pod ręką ?

Ja wróciłam od koleżanki .. miałam na bieliźnie dziwny, różowy, rozciągliwy śluz.. i nie wiem o co kaman :/ owulka chyba duużymi krokami się zbliża..

a ja dla odmiany truskawki dzis jadlam...pyyychaaa a oprocz tego kalafiorka i mlode ziemniaczki no i bob-tak mi sie chce tych wszystkich letnich pysznosci!!!
Ael czy dobrze pamietam ze do lekarza juz sie umowilas w zwiazku z tym rzyganiem?

Ael z fasolem żartów nie ma.....jak się źle czujesz to nie czekaj i już

Ha! mam i truskawki i zaraz sobie strzelę taki pyyyyszny koktajl:-D
Magd.a to co, działamy dziś?:-)

reklama
Do góry