reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziurka- ja się biorę do roboty, ale wieczorem :-D mimo, że ow ni ma :-p przyjemność mi się należy :-D

Kasia- wejdź sobie na stronkę z cyklem, tam gdzie masz adres WWW to sobie to wszystko skopiuj i wklej tutaj :-D i już :-)

Kwiatuszku- jej u Ciebie to faktycznie wyraźna kreseczka ta druga :-D u mnie prawie tej drugiej nie widać :-( może jeszcze za wcześnie… ilu dniowe masz cykle? :-) Trzymam &&&& za ten cykl :-)

Klari- jeśli to jakiś żołądkowy wirus, to pij smecze- ohydztwo, ale pomaga :-D

reklama
No Ael wzięłam trochę od ciebie tych mdłość itp.. to teraz proszę mi powiedzieć, że dziś się rewelacyjnie czujesz ;-)
Niestety nie czuję się już rewelacyjnie, mdłości wróciły. Zanosiłam przed chwilą talerz i dwa kubki do kuchni, zaczęło mnie mdlić już po tym jak wstałam z łózka.....

Lovka zaciskam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Ael współczuję Ci serdecznie, ruszyć się nie mozna bo.... Może Ty do lekarza zadzwoń skoro dawno powinny minąc a na dodatek masz je ciągle, nie tylko rano.....

Ostatnia edycja:
biedna nasza alredka <głaszcze> a mnie znowu ukulo z lewej strony ahh niewiem co to znaczy...
Truskawcia i dziurka zapraszam na facebooka ;-) i niema za co dziekowac ;-) ja dziekuje za posty i otuche ;-) a napewno bede pisac jaka temperaturka juz sie doczekac rana nie moge ;-) zaraz potem wejde i wam napisze ;-)
Lovka a ty nie robilas jeszcze testu przed dzien miesiaczki?? ja bym tyle nie wytrzymala ;-)

reklama
nie lovka jutro ;-)
ja uznalam ze jesli liczac 14 dni od owu to wypada na 26.06 a biorac poprawke jednego dnia to 27.06 w rocznice slubu a ja mysle ze bede na 12 dzien od owu czyli 24.06 bede testowac;-)
http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user=atan&cid=2980 oto moj wykres i czekamy na temperaturke jak sie zachowa jutro ;-)oby nie spadla ;-)

Lovka a ty mialas dodac slubne zdjecie na facebooka i co niedalas ;-(

Ostatnia edycja:
Do góry