reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael...cieszę zię, że dziś się troszke lepiej czujesz a mdłości mam nadzieję, że ustaną na dobre. Nie mam pojecia do którego tyg ciąży mogą być, ja nie w temacie kochana i póki co nie próbuje się dowiadywać żeby się nie napalać;-)
Truskawcia, po pół roku staranek zaczęłam używać testów owu. A i owszem, chwale sobie bo przy moich nieregularnych @ to testy pomagają mi, przynajmniej wiem kiedy tą owu mam. Niestety, póki co nie udało się nam zafasolkować. I tak jak pisałam, kupe kasy już na nie wydałam więc zastanawiam się czy może nie lepszy ten mikroskop....
kochana, żeby testy zapewniały ciąże to ja bym miała dzieciaków że ho ho

reklama
Hej laski :happy:
Witam nowe staraczki w naszym gronie :-).
Malutka a brałaś może tabletki anty.? Bo po nich u nie których kobiet organizm musi wrócić do normy po nich.
U mnie chyba właśnie wrócił po jakiś 8 miesiącach.
Moniś idź do gina tak jak dziewczyny mówią nic nie zaszkodzi a może pomoże (na pewno pomoże) :happy:.

Kasiu mdłości w ciąży znikają z reguły po 12 tygodniu, ale wiadomo pojedyncze ekscesy mogą się pojawić później. Ale nie ekscesy 2 tygodniowe każdego dnia bez przerwy, heh. Też mam jakąś nadzieję, że znikną te mdłości komuś. Może któraś zafasolkowana mamusia w końcu je weźmie ode mnie co??

Ael, chetnie bym wzięła ale cóż...na fasolkę muszę poczekać
To Ty może kochana do lekarza idź bo wiadomo...może coś jest nie tak...tfu tfu...odpukać

Truskawcia ból jest znośny, natomiast czuję dyskomfort. Powiedziałabym, że coś podobnego jak bóle miesiączkowe, ale dużo słabsze... (bo kiedy miesiączkuję, to wtedy umieram)
Dziurko już powiedziałam mężowi, że nie będziemy długo i po kolacji wrócimy zaraz do domu.
Nie mam pojęcia o żadnych mikroskopach :D Hahaha

Kasiu rzygać nie będziesz bo u mnie 90% tych dolegliwości to były same mdłości, rzygałam kilka razy na krzyż więc jak nic prawie. Mdłości mnie tak ładnie załatwiły. Poza tym ja Ci mdłości odsprzedaje i ty w magiczny sposób zostaniesz zafasolkowana! :-D

reklama
Ael- jej Ty nie słyszałaś o mikroskopiku? :-D muszę to zapisać :-D naprawdę jest mało rzeczy na temat których nic nie wiesz :-D Budulko tylko czekasz aż któraś zafasolkuje i je od Ciebie przejmie :-D właściwie ja mogę :-D najwyżej będę Wam stękać jak to się źle czuję ;-) no wiesz... chcesz mnie wykiwać :-(
Dziurka- ja też nigdy nie brałam tabsów, i póki co też fasoliny nie widać, choć staram się krócej niż Ty :-) Wiem, że testy nie zapewniają dzidziusia, ale wiele dziewczyn właśnie nie wie kiedy ma owu. a to też powód dla którego nie mogą zajść :-)

Ostatnia edycja:
Do góry