reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam :-).
Widzę, że dużo nie naprodukowałyście z rana i dałam radę nadrobić he he :-D.
Ja też nie zamierzam was opuszczać jak będzie fasolinka bo jakoś tylko tu się czuję jak u siebie :happy:.

ojej... duzo by opowiadac. duzo sie ostatnio najezdzilismy, duzo zamieszania ze slubem. dobra okazja byla, zeby zorganizowac sobie odwyk od forum i powiem Wam... naprawde mi pomoglo. Nie, zbeym w ciazy byla ale psychicznie odpoczelam.
Bylam u ginka na dluuugiej rozmowie, po rozmowie na usg znowu wyszlo endo za cienkie wiec na 3 miesiace uphaston no i zobaczymy.

a jak tutaj? duzo nowych fasolek czy mam jeszcze z kim rozmawiac ;-)

POKK ;-) jestes ale sie o ciebie martwilismy ;-)

ja czekam na fasolke nadal ;-) jeszcze 10 dni do dnia @ ;-) jestem dobrej mysli prowadze wykres temperatur i jak na razie rosnie ;-)

Pok kochana :* :* :* Czy Ty wiesz, że przez Ciebie dziewczyny wariowały? Nie odzywałaś się a te już miały w myślach najgorsze myśli... Kobieto zostaw którejś nr komórki jakby co.
Nie martw się będzie wszystko dobrze, przecież Ty silna kobita :-)

Magda jak możesz nie pij żadnej kawy ani herbaty tylko chłodną wodę, powoli i dużo, mokry i chłodny ręcznik na kark, masuj stopy, nogi i ręce powinno Ci ulżyć jak jeszcze Ci nie za wesoło.

Masz ;-) jeszcze kilka dziewczyn nie zaciążonych ;-) ale Iwasek się zapylił :-) u Niej są wszystkie wystarane na blogu ;-) niewiem na jakiej fasolce się zatrzymałaś :-)

misia...

na 10 dni przed terminem temp nic Ci nie powie. Spokojnie :) 10 dni to jeszcze kupa czasu! Ale kciukasy oczywiscie trzymam z calych sil!!!!!

ojej! IWASEK!!!!! GRATKI!!!!!! BOSKO!!!!

reklama
Łłłłłłłłłłłoooo matko, ale ja gapcia jestem :-D dopiero na suwaczku BB zobaczyłam, że mam dni płodne ha ha :-D a to dobrze się składa, bo jutro sobota- dzień krycia :-D się będzie działo :-D i zamierzamy sobie pogotować :-D myślę, ze zrobimy krewetki z przepisu Ma_gdalenki (bo to chyba ona pisała mi przepis) :-D kurczę czasami się gubię z Wami ;-)

W razie czego ja też nie zamierzam Was opuszczać :-D chyba, że mnie wygonicie ;-) :-p

Kasia- ja też liczę na to, że forum będzie i dla mnie szczęśliwe :-) jej z resztą nie wiem, co bym zrobiła gdybym nie wpisała się na to forum ;-) męczyłabym się sama, i beczała w poduszkę w złe dni, a tak mogę Wam się poużalać, a Wy rozumiecie :-* Nooo nie zawsze można mieć wolne w pracy he he ;-)

Magd.a- ale załatwiłaś się z tym słońcem :-( a nie masz czasem uczulenia na słoneczko? :-)

Atan- trzymam &&&& by to Fasolina pchała się kanałami :-D Już niedługo będziesz miała necik w domku, to nie będziesz tak płakać ;-)

Ael- Brzusio przesłodki :-D Dzidziuś na pewno szczęśliwy, że ma tak komfortowy domek :-D kurczę te mdłości to nie za ciekawie :-( Mam nadzieję, że ci lekarze coś mądrego poradzą i Ci minie ten ciężki czas :-)

Paluszku- oglądaj, oglądaj jak przyjdzie Ci kupić, to będziesz ekspertką w tej dziedzinie :-)

Lovka- trzymam &&&& za pozytywny test :-D w końcu się dowiemy co i jak :-)

Rasta- gratuluję obrony kochana :-D i przykro mi, że z II nici :-( ale nadal trzymam &&&& :-D

Monika- jestem tego zdania co dziewczyny- powinnaś mieć na uwadze, że możesz być w ciąży… jak najszybciej do lekarza :-)

Donia- a cóż to za warkoczyki? Bom ja nie światowa :-p choć jakieś wyobrażenie na ten temat mam ;-) a się nie dziwię, że przeganiasz mężusia ;-) On też musi nabrać innych nawyków :-D

Basti- trzymam &&&& :-D aaahhh więc ile jeszcze przyjemności przed Wami ;-)

Dagne- jesteś rozgrzeszona :-D widać dzidziuś będzie już na nowym mieszkanku ;-)

Pooookkk!!!!- :-D kochana w końcu się pokazałaś :-D dobrze, że bateryjki sobie naładowałaś :-D mi to się wydaje, że tutaj zawsze będziesz miała z kim rozmawiać :-D póki co, ze mną :-p

Do góry