reklama
ojej... duzo by opowiadac. duzo sie ostatnio najezdzilismy, duzo zamieszania ze slubem. dobra okazja byla, zeby zorganizowac sobie odwyk od forum i powiem Wam... naprawde mi pomoglo. Nie, zbeym w ciazy byla ale psychicznie odpoczelam.
Bylam u ginka na dluuugiej rozmowie, po rozmowie na usg znowu wyszlo endo za cienkie wiec na 3 miesiace uphaston no i zobaczymy.
a jak tutaj? duzo nowych fasolek czy mam jeszcze z kim rozmawiac ;-)
Bylam u ginka na dluuugiej rozmowie, po rozmowie na usg znowu wyszlo endo za cienkie wiec na 3 miesiace uphaston no i zobaczymy.
a jak tutaj? duzo nowych fasolek czy mam jeszcze z kim rozmawiac ;-)
Pok kochana :* :* :* Czy Ty wiesz, że przez Ciebie dziewczyny wariowały? Nie odzywałaś się a te już miały w myślach najgorsze myśli... Kobieto zostaw którejś nr komórki jakby co.
Nie martw się będzie wszystko dobrze, przecież Ty silna kobita :-)
Magda jak możesz nie pij żadnej kawy ani herbaty tylko chłodną wodę, powoli i dużo, mokry i chłodny ręcznik na kark, masuj stopy, nogi i ręce powinno Ci ulżyć jak jeszcze Ci nie za wesoło.
Nie martw się będzie wszystko dobrze, przecież Ty silna kobita :-)
Magda jak możesz nie pij żadnej kawy ani herbaty tylko chłodną wodę, powoli i dużo, mokry i chłodny ręcznik na kark, masuj stopy, nogi i ręce powinno Ci ulżyć jak jeszcze Ci nie za wesoło.
reklama
Truskawcia
Fanka BB :)
Łłłłłłłłłłłoooo matko, ale ja gapcia jestem dopiero na suwaczku BB zobaczyłam, że mam dni płodne ha ha a to dobrze się składa, bo jutro sobota- dzień krycia się będzie działo i zamierzamy sobie pogotować myślę, ze zrobimy krewetki z przepisu Ma_gdalenki (bo to chyba ona pisała mi przepis) kurczę czasami się gubię z Wami ;-)
W razie czego ja też nie zamierzam Was opuszczać chyba, że mnie wygonicie ;-)
Kasia- ja też liczę na to, że forum będzie i dla mnie szczęśliwe :-) jej z resztą nie wiem, co bym zrobiła gdybym nie wpisała się na to forum ;-) męczyłabym się sama, i beczała w poduszkę w złe dni, a tak mogę Wam się poużalać, a Wy rozumiecie :-* Nooo nie zawsze można mieć wolne w pracy he he ;-)
Magd.a- ale załatwiłaś się z tym słońcem :-( a nie masz czasem uczulenia na słoneczko? :-)
Atan- trzymam &&&& by to Fasolina pchała się kanałami Już niedługo będziesz miała necik w domku, to nie będziesz tak płakać ;-)
Ael- Brzusio przesłodki Dzidziuś na pewno szczęśliwy, że ma tak komfortowy domek kurczę te mdłości to nie za ciekawie :-( Mam nadzieję, że ci lekarze coś mądrego poradzą i Ci minie ten ciężki czas :-)
Paluszku- oglądaj, oglądaj jak przyjdzie Ci kupić, to będziesz ekspertką w tej dziedzinie :-)
Lovka- trzymam &&&& za pozytywny test w końcu się dowiemy co i jak :-)
Rasta- gratuluję obrony kochana i przykro mi, że z II nici :-( ale nadal trzymam &&&&
Monika- jestem tego zdania co dziewczyny- powinnaś mieć na uwadze, że możesz być w ciąży… jak najszybciej do lekarza :-)
Donia- a cóż to za warkoczyki? Bom ja nie światowa choć jakieś wyobrażenie na ten temat mam ;-) a się nie dziwię, że przeganiasz mężusia ;-) On też musi nabrać innych nawyków
Basti- trzymam &&&& aaahhh więc ile jeszcze przyjemności przed Wami ;-)
Dagne- jesteś rozgrzeszona widać dzidziuś będzie już na nowym mieszkanku ;-)
Pooookkk!!!!- kochana w końcu się pokazałaś dobrze, że bateryjki sobie naładowałaś mi to się wydaje, że tutaj zawsze będziesz miała z kim rozmawiać póki co, ze mną
W razie czego ja też nie zamierzam Was opuszczać chyba, że mnie wygonicie ;-)
Kasia- ja też liczę na to, że forum będzie i dla mnie szczęśliwe :-) jej z resztą nie wiem, co bym zrobiła gdybym nie wpisała się na to forum ;-) męczyłabym się sama, i beczała w poduszkę w złe dni, a tak mogę Wam się poużalać, a Wy rozumiecie :-* Nooo nie zawsze można mieć wolne w pracy he he ;-)
Magd.a- ale załatwiłaś się z tym słońcem :-( a nie masz czasem uczulenia na słoneczko? :-)
Atan- trzymam &&&& by to Fasolina pchała się kanałami Już niedługo będziesz miała necik w domku, to nie będziesz tak płakać ;-)
Ael- Brzusio przesłodki Dzidziuś na pewno szczęśliwy, że ma tak komfortowy domek kurczę te mdłości to nie za ciekawie :-( Mam nadzieję, że ci lekarze coś mądrego poradzą i Ci minie ten ciężki czas :-)
Paluszku- oglądaj, oglądaj jak przyjdzie Ci kupić, to będziesz ekspertką w tej dziedzinie :-)
Lovka- trzymam &&&& za pozytywny test w końcu się dowiemy co i jak :-)
Rasta- gratuluję obrony kochana i przykro mi, że z II nici :-( ale nadal trzymam &&&&
Monika- jestem tego zdania co dziewczyny- powinnaś mieć na uwadze, że możesz być w ciąży… jak najszybciej do lekarza :-)
Donia- a cóż to za warkoczyki? Bom ja nie światowa choć jakieś wyobrażenie na ten temat mam ;-) a się nie dziwię, że przeganiasz mężusia ;-) On też musi nabrać innych nawyków
Basti- trzymam &&&& aaahhh więc ile jeszcze przyjemności przed Wami ;-)
Dagne- jesteś rozgrzeszona widać dzidziuś będzie już na nowym mieszkanku ;-)
Pooookkk!!!!- kochana w końcu się pokazałaś dobrze, że bateryjki sobie naładowałaś mi to się wydaje, że tutaj zawsze będziesz miała z kim rozmawiać póki co, ze mną
Podziel się: