reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No to kochane melduje, że rewelacji nie ma, piekna i gruba jedna krecha, tak mi sie troche przykro zrobiło, ale zupełnie szczerze nie spodziewałam sie czegos innego...oficjalnie i z pełną parą rozpoczynamy starania w drugim cyklu:):)

reklama
No to kochane melduje, że rewelacji nie ma, piekna i gruba jedna krecha, tak mi sie troche przykro zrobiło, ale zupełnie szczerze nie spodziewałam sie czegos innego...oficjalnie i z pełną parą rozpoczynamy starania w drugim cyklu:):)

Trzymam kciuki za drugi cykl :) u mnie pewnie jak będę testować też znajdę jedną krechę na nic innego nie liczę ...

Paluszek następny cykl się zaczyna;) nic straconego;-)
Pyscek A Ty bądź dobrej myśli, wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń....lalala:-D

lece zrobić jakąś kolacje dla mężula, bo z pracy wróci wygłodniały. Buziaki, dobrej nocki

Vanilia ostatnio byłam dobrej myśli i zobaczyłam I krechę więc tera myślę że będzie tak samo. nie chce liczyć na II krechy bo nie chce się rozczarować ..

Pao nic ciekawego się nie działo od czasu Twojej ostatniej wizyty tutaj :-) A jak tam sprawa z tym bliżej nieokreślonym osobnikiem?

Dziewczyny! Ja chciałam się tutaj oficjalnie poskarżyć na naszą forumową koleżankę Magd.ę!!!! Normalnie aż nie mogę! Się śmieje ze mnie, że kobiety w ciąży normalnie mniej inteligentniejsze! AAA, MADZIU FOCH KURNA I TORTA NIE DOSTANIESZ!

Ael.. ja bym przyjechała dla małej a nie dla torta torbo Ty mniej iteligentna :-) no cóż :-) może instynkt Ci się odzywa.. ale teraz bliżej Ci trochę Kubusia Puchatka z inteligencją :-*

reklama
Ooooo widzicie drogie panie jak ten osobnik zaciążoną traktuje?!?!?! Toż to skandal!!!!! Zgłoszę to do tvnowskiej UWAGI, że Ty się znęcasz nade mną!!!
A do dziecko to Cię już nie puszczę cholero, na ślub nie zaproszę ot co!!! Poślę mojego śmiertelnie groźnego chomika!!!!!!!!!!

Do góry