reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pedagog i do tego resocjalizacyjny pracujący z niepełnosprawnymi :) Jeszcze mam podyplomowe z ped. przedszkolnej i wczesnoszkolnej. I staram się z wiedzy, którą mam nie za wiele przenosić na życie bo bym zwariowała, szczególnie teraz, w ciąży. Tyle chorób, ile ja się uczyłam i nieprawidłowości może namieszać w głowie

reklama
Pedagog i do tego resocjalizacyjny pracujący z niepełnosprawnymi :) Jeszcze mam podyplomowe z ped. przedszkolnej i wczesnoszkolnej. I staram się z wiedzy, którą mam nie za wiele przenosić na życie bo bym zwariowała, szczególnie teraz, w ciąży. Tyle chorób, ile ja się uczyłam i nieprawidłowości może namieszać w głowie

sil wiem o czym mówisz, ja z kolei mam doczynienia z chorobami genetycznymi i badania przenatalnymi i z tą widzą aż nieprawdopodobne mi się wydaje, że ciąża może być prawidłowa. Jak ja już zajdę to chyba zwariuję :szok:

Silmirel witaj w klubie pedagogow resocjalizacji!
Czy Claudusia powtarzala test?
My caly dzien poza domem, na swiezym powietrzu, u rodzicow.. Dzidzia szaleje :p

Hej dziewczyny, wróciłam z grilla, jeszcze znajomi podeszli do nas na kawę. Znaleźli fantastyczne miejsce z daszkami, stołami i ławeczkami w totalnym środku lasu, super po prostu. Pogodę mieliśmy super, słoneczko, ale trochę wiater dawał do wiwatu. Zjedliśmy pyszną karkówkę i białą kiełbasę. Objadłam się dosyć szybko, aż się nawet dziwię, 2 małe kawałki karkówki i jedna kiełbaska a już pełna :-D
Ale żeśmy się pośmiali, poobserwowaliśmy ptaszka, który przy nas do dziupli latał :-), gdzieś orzeł nad nami krążył. Nacykaliśmy dużo zdjęć, taki fajny wyjazd na spontanie :-D
Aż się nie mogę doczekać weekendowego wyjazdu do mojej ciotki za tydzień AHH!

A moje masło czosnkowe, mimo lipnego smarowidła zrobiło furorę z podpieczonym chlebem tostowym :-D

no to super spędziłaś niedzielne popołudnie Aelreda :-) ja dziś byłam z moim i z moją babcią na cmentarzu bo jej obiecałam, ale przed tym pojechałam z mężem do lasu ;-) nazbierać kwiatuszków do wazonika i troszkę pospacerować na świeżym powietrzu. Też troszkę zdjęć napstrykałam przyrodzie, a zwłaszcza jaszczurce :p jeśli chcecie ją zobaczyć zapraszam do galerii wstawiłam jedno zdjątko. Jak wróciliśmy mój zrobił obiadek a teraz leżę i odpoczywam, kotka koło mnie szaleje z myszą (zabawką) ... szkoda,że niedziela się kończy jutro szara rzeczywistość i praca :-(

reklama
Do góry