reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magd.a własnie mnie nic nie jest, ale to jest good idea zmnić płyn do prania bo ja proszku nie używam.. :-) teraz używam woolite wiec moze na perwol zmienie wiem ze jego mama używała persil ale ja mam na niego uczulenie znowu :-)

dotka jeżeli coś mu się tam dzieje to zawsze w tedy gumka jest :-p

reklama
Słonko..to że "oficjalnie" nie jesteście razem cos zmieniło? spotykacie się, sypiacie ze soba..dałaś mu tylko więcej luzu. Nie musi sie martwic mamusią... bo nie jest z Tobą.
Oby tak było w końcu znasz go troszke ;-):-D
Dobra koniec tematu bo nie ma co dywagowac ..pożyjemy zobaczymy;-)

Iwasek na razie to byla jednorazowa przygoda ;-) spotkaliśmy się przypadkiem, bo byłam umówiona z koleżanką a jego sąsiadką;-) wyszło jak wyszło ;-) ja nie żałuję.. zobaczymy co będzie ;-)
ale dzięki za rady ;-)

haha a ja wiedzilam Madziu ze tak bedzie ze wrocicie do siebie i wiem ze tak bedzie:-) j tez byla swiecie przekonana koniec jade kupila bilet na samolot a potem coz.. bilet przepadl a ja sobie jestem szczesliwa od tak nie da sie zapomniec a tym bardziej jak jestes gotowa isc z nim do lozka gdybys nie chciala powrotu nie zrobila bys tego nawet gdyby nie wiem jak cie do niego ciagnelo:-) claudusia ja tez radze isc do lekarza i moze odrazu sie wiecej dowiecie

A mnie strasznie teraz zaczal bolec prawy jajnik wczoraj lewy dzis prawy

Ostatnia edycja:
Witajcie! Ja właśnie jestem świeżo po staraniach po raz pierwszy i....udało się, wczoraj na teściku zobaczyłam upragnione dwie kreseczki! Jestem tak okropnie szczęśliwa, że brak słów:) Pozdrawiam wszystkie:)

reklama
no i big.. ale teraz to ja mam nadzieje ze dotka nam tu fluidki swierze wysle:p:-) jakos tak mam przeczucie ze ci sie kochana udalo nie wiem dlaczego:-) ja normalnie nie wyrobie tak mi jajniol daje do wiwatu a dzis mam wene i zakladam sukienke taka wiosenna ktora sobie kupilam na slub mojej psiapsiolki

LadyA - gratuluje slij nam fluidki kochana co swieze to swierze ja poprosze pare dla siebie

Do góry