reklama
rastafarianka
25 latek ;)
dotka dzieki :*
Bardzo ciekawy artykuł o naturalnych wspomagaczach dla kobiet i mężczyzn
http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=21
http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=21
S
Silmiriel
Gość
Witam. Szczerze mówiąc, przyszłam za Claudusią, któa wpadła na kiedy i jakie pierwsze objawy, bo tam zaczęłam swoją przygodę. Jestem pedagogiem, pracuję z niepełnosprawnymi. Staramy się... Hm.. Półtora cyklu. Bo w lutym mąż powiedział, że nie chce czekać, ale to była końcówka więc liczę za pół ;-) Wczoraj dostałam @ niestety, jak w zegarku, choć znowu coś nie tak i się skończył, ale zapewne się rozkręci. Czemu tu jestem? Bo wierzę, że nie pozwolicie mi się zafiksować na tym temacie, bo nie chcę "chcieć za bardzo". Na razie na luzie do tego podchodzę i mam nadzieję, żę tak zostanie :-)
Witam. Szczerze mówiąc, przyszłam za Claudusią, któa wpadła na kiedy i jakie pierwsze objawy, bo tam zaczęłam swoją przygodę. Jestem pedagogiem, pracuję z niepełnosprawnymi. Staramy się... Hm.. Półtora cyklu. Bo w lutym mąż powiedział, że nie chce czekać, ale to była końcówka więc liczę za pół ;-) Wczoraj dostałam @ niestety, jak w zegarku, choć znowu coś nie tak i się skończył, ale zapewne się rozkręci. Czemu tu jestem? Bo wierzę, że nie pozwolicie mi się zafiksować na tym temacie, bo nie chcę "chcieć za bardzo". Na razie na luzie do tego podchodzę i mam nadzieję, żę tak zostanie :-)
oj jak nie chcesz sfiksowac w temacia zaciążania to nie wiem czy dobrze trafiłaś tu czasami nakrecanie jest na najwyżsyzm z możliwych poziomów :-)
S
Silmiriel
Gość
pok, to ja Was będę stopować, albo sobie zrobię przerwę
Sil witamy w gronie staraczek:-)
Z tą fiksacja chyba każda z nas ma problem.;-) Czasem mniejszy czasem większy ale najwazniejsze że wspieramy sie w każdej sytuacji.
Powiedz nam ile masz wiosenek i czy prowadzisz jakies obserwacje czy czysty spontan:-)
Z tą fiksacja chyba każda z nas ma problem.;-) Czasem mniejszy czasem większy ale najwazniejsze że wspieramy sie w każdej sytuacji.
Powiedz nam ile masz wiosenek i czy prowadzisz jakies obserwacje czy czysty spontan:-)
reklama
magenta :)
Fanka BB :)
hej sil....- witamy w naszych skromych progach:-) co do fiksowanie hehe to nasze forum bardziej czasem nakreca ale ja bez dziewczyn chyba bym umarla w rozpaczy ja sobie dzis robie dzien przy garach robie zupke ogorkowa bo mam na nia straszna ochote i pieke toffi;-) mnim cos mnie wzielo na slodko kwasno hahah ciacho bedzie dobre na jutro bo zawsze na drugi dzien jest znakomite a zupa ogorkowa no coz pewnie na dzis moze cos zostanie na jutro
Magda wszystkie tu wiemy ze nie masz parcia na fasolke ale i tak ta gumka haha bedzie twoja szczesliwa i bedzie mala fasolinka w madzi brzuszku :-)
Magda wszystkie tu wiemy ze nie masz parcia na fasolke ale i tak ta gumka haha bedzie twoja szczesliwa i bedzie mala fasolinka w madzi brzuszku :-)
Podziel się: