reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Hej. Ja teraz biorę Daylette. Na uregulowanie progesteronu.
Alfa myślę że po podwiązaniu jajowodów nie ma szans na ciążę. ;)
Yesenia zaraz puszczę Ci priva.

reklama
Ester ja dzisiaj byłam w 3 aptekach i w żadnej castagnusa nie mieli, a teraz to juz chyba za pozno bo mam 9 dc, wiec zaczne od poczatku nastepnego. Nie wiedziałam że to tak ciezko dostać. poza tym mimo ze nie karmię od lutego z jednej piersi jak nacisne wyleci mi jeszcze kropelka wiec moze to tez przeszkadza zajść w ciąże. Zyczę powodzenia, wiem że te tabletki wielu osobom pomogły

aha a dodam że wcześniej nic nie brałam, a od tego cyklu magnez b6, kwas foliowy i oeparol(olej z wiesiołka) więc mam nadzieje że się w koncu uda. to mój 4 cykl starań

Malinka zbadaj prolaktynę(ok 30zl bez skierowania). Mam tak jak Ty tyle że z obu piersi i to podobno jej wina. Ja miałam mocno ponad normę a to utrudnia zajście.
A Castagnus kupiłam w dwóch aptekach (Wrocław)bez problemu.

Ciesze sie ze tyle nazw wspomagaczy wypisujecie :) bede tez je testowac jak mi w pierwszych dwoch cyklach nie wyjdzie. Mam teraz ciekawa sytuacje bo w pt wzielam ostatnia tabletke anty a tu sroda jest a ja nie mam @.... w sobote mam zaczac ostatnia paczke i teraz jak nie bedzie @ to nie wiem co robic do gina isc czy zaczac ta paczke... taka mysl ze ciaza? Ale podczas brania tabletek? Nie wiem co myslec :/

Alfa - słuchaj ze wspomagaczy są jeszcze zioła Ojca Sroki. A dziewczyny z innego forum na potępę dongują :-) I wiele dongujących jest zaciążonych (ten preparat ziołowy to Dong Quai), ale donguje się tylko do dnia owulacji.
Ja wczesniej o tym pojęcia zielonego nie miałam.

reklama
Do góry