reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Witam z pracy!!

Dziś męczy mnie taka myśl. Może te moje mocne bóle owulacyjne są związane ze zrostami??? Jajeczko nie może przejść przez zrosty i tak mocno boli, a wtedy nie ma mowy żeby zajść w ciążę. Brr nie mam wyjścia jak tylko czekać i tylko spokój może mnie uratować. Mam nadzieję że po nowym roku coś się zacznie dziać, a może zdarzy się cud???:sorry:

reklama
Yesenia nie myśl tylko bierz swojego m w obroty i działaj ;) ja też już miałam czarne myśli wmawialam de choroby ale e sierpniu byłam u gina i było wszystko ok. Będzie dobrze :)

dziewczyny szok! Pamiętacie jak mówiłam że pierworodna robi mi sajgon? Dawałam jej wczoraj nurofen i zajrzałam do buzi a tam przebiła się czwórka! Niby nic, ale jej miesiąc temu dopiero wszystkie jedynki poprzebijały się :O dwójki już są mega widoczne, trójek brak i przebita czwórka. Biedne maleństwo ale ja musi boleć buzia :(

dziewczyny szok! Pamiętacie jak mówiłam że pierworodna robi mi sajgon? Dawałam jej wczoraj nurofen i zajrzałam do buzi a tam przebiła się czwórka! Niby nic, ale jej miesiąc temu dopiero wszystkie jedynki poprzebijały się :O dwójki już są mega widoczne, trójek brak i przebita czwórka. Biedne maleństwo ale ja musi boleć buzia :(
Mojemu ząbkowanie przeszlo spokojnie.
Teraz mamy okres na wypadanie :) Wypadły mu juz jedynki na dole, jedna stała już jest na wierzchu i teraz przebijają mu sie 6.
Yesenia - nie myśl tylko męża molestuj w każdej nadażającej sie okazji. :-D

Monika w goracej wodzie kapana jestem haha
Yesenia nie mysl za duzo ja tez przestaje sie przejmowac tym kluciem pieczeniem ciagnieciem bo zwariowac mozna.
Akatsuki duzo sily z zabkowaniem. Mojej dychodza 4 trzonowe I nic jej nie jest zauwazylam tylko dlatego bo zaczela tak sie drzec o nic zajarzalam do buzi I szok przezylam ale jej nigdy nic na zabki nie bylo.

Ja wrocilam z pracy zaraz ide perelke kapac I relaks :) jutro znow mam wolne w pracy. Zyc nie umierac :) ale mam ochote na slodkie masakra zjadlam juz 6 sliwek w czekoladzie oby nie poszlo w biodra hehe
Milego :*

Ostatnia edycja:
Mamcie moje urojone objawy ciazy to klucie jajnikow glownie lewego, macicy I takie cieplo w niej czuje I jak by ciagniecie ogolnie brzuch jak na @. Mialam dzis nudnosci w pracy haha :D I od 3 dni mam zgage co mi sie nigdy nie zdazylo moze z 2 razy w 9 miesiacu w ciazy z corcia :D ubaw mam sama z siebie hehe a I tempersture caly czas wysoko byl jeden jednodniowy spadek 6 dni po owu lol to na tyle ide spac zanim duchy mnie zaatakuja haha komputer sam sie wlaczyl na caly regulator I zabawka w lazience od kafelek odkleila sie niezla schize mialam a M na nocce..
A Wasze? :D

Akatsuki termin niechcianej @ 02.11
Mili1988 termin niechcianej @ 09-11.11
Tuska88 termin niechcianej @ 11.11
Monika_M termin niechcianej @ 11.11
Agasajko termin niechcianej @ 11-13.11
Malinka41 termin niechcianej @ 12.11
Patka90 termin niechcianej @ 13.11
Yeseni termin niechcianej @ 17.11
EwaS termin niechcianej @ 29.11

Ostatnia edycja:
reklama
a ja mam dzisiaj taki przygnębiający dzień, mąż w pracy, ledwo wyrabiam, na nic czasu nie ma...zastanawiam się czy się drugim dzieckiem nie wykończę jak przy jednym czasu dla siebie brak. Miłego dnia dziewczyny!

Do góry