reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Nie jesteś sama a mnie od 2 godzin zaczęło tak od czasu do czasu kłuć jak by mnie ktoś igłą tam kuł
Niech te dni szybciej lecą....
A wiesz ze w dniu testowania moja córcia i ja mamy urodziny :D

Dzień dobry!!

Ja wczoraj myślałam że padnę, tak strasznie bolały mnie jajniki a szczególnie prawy, bolało mnie też i kłuło w pochwie. Nie mogłam chodzić , miałam takie jakby skurcze. Nie wytrzymałam i wzięłam tabletkę p/bólową , dopiero wieczorem się uspokoiło. Ja zawsze miałam takie bolesne owulacje ale ta wczorajsza to już masaka . Mam nadzieję że to dobry znak.
Teraz WSZYSTKIE musimy cierpliwie czekać, tylko jak tu wytrzymać ... :szok:

Miłego, słonecznego dnia !!

Cześć dziewczynki, @ minęła i teraz czekamy na owulacje pewnie zaraz się pojawi a w tym tygodniu mężuś ma nocki wolne dopiero od 14.11 ale to pewnie już będzie po wszystkim więc trzeba będzie znaleźć czas na przytulaski, więkoszość z was testuje 11.11 mam nadzieję że zobaczycie te swoje dwie kreseczki i będziecie mogły na święta przekazać dobre wieści rodzince, miłego dnia

no to czekanie to straszne jest...muszę się czymś zająć bo zwariuje.
EwaS86 ja tez tak miałam z mężem, ale to trzeba przed pracą i po pracy hehe będzie dobrze
Yasenia to na pewno dobry znak, dlatego jak ja w tym cyklu nie czułam owulacji to nie mam az takich nadziei =( poza tym przy pierwszym dziecku zaraz po owulacji miałam nabrzmiałe bardzo tkliwe piersi a teraz nic...ehh no nic czekam do poniedziałku i robię test

Ewa to trzeba trochę kombinować mi miała owu wypaść w tygodniu a mój m kierowca jest i parę dni go nie było ale przez ten stres wypadło mi na weekend hehe

Mili ovu przesunęła mi @na 16 ale i tak na urodzinki zatestuje bo musze wiedzieć czy mogę coś wypić na imprezie :D

reklama
Yesenia - życzę żeby bół dał konkretne efekty.
Patka - II kresek na urodzinki życzę
Mili - no trochę z tym testem to się pospieszyłaś :) a jeszcze jak owulke miałaś 2 dni później :)

Do góry