reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Myślę że zaczekam do terminu @ chociaż w tym miesiącu to trudno mi go ustalić, zresztą ostatnio co miesiąc nie wiem kiedy przyjdzie , masakra . To moje ostatnie cykle 34-24-28-28-27-26 ???? Teraz owu była w 16 dniu więc termin @ obstawiłam na 32 dzień cyklu

Witajcie dziewczyny:-)
yesenia współczuje tak nieregularnych cykli ja mam @ zawsze miedzy 25 - 28 dniem. CO do tych testów to też tak im nie ufam ostatnio ciąży mi nie wykrył nawet 3 dni przed 28 dniem a w ciąży byłam. Najlepiej byłoby iść do laboratorium i zrobić badania na HCG to dałoby najdokładniejszy wynik.
Ja czekam na @ żeby zacząć nowe starania.

Ja to jestem taki niecierpliwiec , ale strasznie denerwuje mnie to czekanie . Nigdy nie myślałam też że będę miała jakieś kłopoty, dlatego tym bardziej jestem zła. Byłam pewna że uda się za pierwszym razem.

Czasami jest tak , że im bardziej czego pragniemy tym ciężej to zdobyć. może za bardzo się spinasz ? dla mnie wiecznością było 11 miesięcy gdy się starałam o małego. teraz przyjęłam wersję że będzie kiedy będzie. Mniej stresu i rozczarowań;-)

Cześć dziewczyny. Mogę dołączyć?
Mam na imię Monika i jestem mamą ponad 5 letniego Filipa. Stwierdziliśmy z mężem, że naszemu rozpieszczonemu jedynakowi przyda się rodzeństwo, staramy się staramy, a tu doopa :tak: Staramy się od 2 cykli, z tym że jedną @ miałam w lutym, a następną pod koniec lipca :-D Zgodnie z teorią już opóźnia mi sie okres test zrobiłam 2 dni temu ale wyszła jedna krecha. Obawiam się że mogły to być dopiero okolice owulacji. U gin. byłam miałam brać duphaston na wywołanie ale przełożyłam na po wakacjach, w międzyczasie dostałam @, a moja gin była na urlopie i nie wiem jak teraz mam brać. Dobra to z grubsza tyle.

Ehh a ja właśnie robiłam test ale wyszła jedna kreseczka.Co prawda jutro jest ostatni dzień na @ ale generalnie brzuch mnie boli od tygodnia a tu @ nie ma.A juz myślałam że wpadliśmy:-)

Witam,

jestem Paulina 25 lat ;-) Mam córkę 3,5 l i w końcu uległam mojemu mężowi i sama dojrzałam do drugiego dziecka . Ja osobiście DZIŚ odstawiłam tabletki anty. i zaczyna oczyszczać organizm a potem zaczynamy . Najważniejsze że w końcu stwierdziłam że teraz jest ten czas bo osobiście ciągle marzyłam o ''wpadce'' ale się nie udało :-D .

reklama
Delfin witaj!! bardzo się cieszę że jest nas coraz więcej :) Mnie zaczyna pobolewać lewy jajnik i cały czas bolą piersi. Mam nadzieję że to dobry znak :)

Do góry