reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Ja nie pracuję od miesiąca i jest super :) Tak w ogóle to chciałam się pochwalić, że znam już na 100% płeć - będzie drugi chłopaczek.

reklama
Czesc

Ester gratuluje.

U nas intensywne przytulanie, w niedziele wypada mi polowa cyklu. Niestety nasza naturalna antykoncepcja - nasza corka - zabkuje, ida gorne trojki i spi z nami wiec przytulance ograniczone i szybkie. W sobote wysylamy Hanie na noc do babci wiec bedzie randka. A jutro przywoza nam stol, juz sie nie moge doczekac. Rok temu kupilismy mieszkanie i nadal sie urzadzamy.

Alfa ja za to bym chciala druga coreczke.

Hej! :) Jestem nowa na forum. Mam już trzyletnią córkę Lili i w końcu udało się męża namówić na rodzeństwo dla niej. Co prawda jeszcze w tym i następnym cyklu się wstrzymujemy, bo chcę się przygotować do ciąży, ale już w lipcowo/sierpniowym cyklu "jedziemy" pełną parą. :) Rzuciłam palenie, chcę jeszcze schudnąć parę kg, łykam kwas foliowy i witaminy. Chyba tyle wystarczy...? :)

U mnie mam nadzieje w pozadku ,na razie czuje sie dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie.Nie odzywalam sie nic bo duzo dolkow bylo,ciezko sie bylo zebrac po kolejnej stracie.Teraz wrocilam z nowa sila i nowymi nadziejami.
Licze bardzo ze Fasolis teraz juz ze mna zostanie

Misia witamy. Jeszcze tylko przytulanie i bobas gotowy. :) ja tez nie pale ale ciagnie mnie strasznie. Nie mialas problemu z odstawieniem?
Aschlee co tam u Ciebie?
Powiem Ci, że w zeszłym roku nie paliłam od września aż do lutego b.r. Zmieniłam pracę, a tu koleżanki palą i jakoś znowu zaczęłam. Obiecywałam sobie, że to już ostatnia paczka i tak w kółko. :p W końcu 29 maja wyrzuciłam fajki i powiedziałam koniec. Na razie się trzymam... :) A jak jeszcze zajdę w ciążę to będzie łatwiej. Gdy z Lilą zrobiłam pierwszy test tak od razu przestałam palić. :)

Aschlee25 mam nadzieję, że teraz będzie dobrze. A może razem w ciąży będziemy chodzić. :)

reklama
Misia ja kochanie mam termin na luty ale z checia zapraszam na lutoweczki
Ahh, wybacz, nie wiedziałam. :) W takim razie trzymam kciuki, aby ciąża przebiegła zdrowo i bezproblemowo. :)
Luty to fajny miesiąc, sama jestem z lutego :p Już się nie załapię. Chcielibyśmy strzelić na termin najwcześniej na kwiecień, bo mąż wyjeżdża w październiku za granicę i wraca na początku marca. Wtedy będziemy mogli razem rodzić. :)

Do góry