reklama
AlfaBeta111
Fanka BB :)
Ester gratulacje przeslij mi "chlopiece fluidki" tez chce drugiego synka
Grecja - cudownie
Grecja - cudownie
chrobek
Czesc
Ester gratuluje.
U nas intensywne przytulanie, w niedziele wypada mi polowa cyklu. Niestety nasza naturalna antykoncepcja - nasza corka - zabkuje, ida gorne trojki i spi z nami wiec przytulance ograniczone i szybkie. W sobote wysylamy Hanie na noc do babci wiec bedzie randka. A jutro przywoza nam stol, juz sie nie moge doczekac. Rok temu kupilismy mieszkanie i nadal sie urzadzamy.
Alfa ja za to bym chciala druga coreczke.
Ester gratuluje.
U nas intensywne przytulanie, w niedziele wypada mi polowa cyklu. Niestety nasza naturalna antykoncepcja - nasza corka - zabkuje, ida gorne trojki i spi z nami wiec przytulance ograniczone i szybkie. W sobote wysylamy Hanie na noc do babci wiec bedzie randka. A jutro przywoza nam stol, juz sie nie moge doczekac. Rok temu kupilismy mieszkanie i nadal sie urzadzamy.
Alfa ja za to bym chciala druga coreczke.
misia88
Początkująca w BB
Hej! Jestem nowa na forum. Mam już trzyletnią córkę Lili i w końcu udało się męża namówić na rodzeństwo dla niej. Co prawda jeszcze w tym i następnym cyklu się wstrzymujemy, bo chcę się przygotować do ciąży, ale już w lipcowo/sierpniowym cyklu "jedziemy" pełną parą. Rzuciłam palenie, chcę jeszcze schudnąć parę kg, łykam kwas foliowy i witaminy. Chyba tyle wystarczy...?
AlfaBeta111
Misia witamy. Jeszcze tylko przytulanie i bobas gotowy. ja tez nie pale ale ciagnie mnie strasznie. Nie mialas problemu z odstawieniem?
Aschlee co tam u Ciebie?
Aschlee co tam u Ciebie?
U mnie mam nadzieje w pozadku ,na razie czuje sie dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie.Nie odzywalam sie nic bo duzo dolkow bylo,ciezko sie bylo zebrac po kolejnej stracie.Teraz wrocilam z nowa sila i nowymi nadziejami.
Licze bardzo ze Fasolis teraz juz ze mna zostanie
Licze bardzo ze Fasolis teraz juz ze mna zostanie
misia88
Początkująca w BB
Powiem Ci, że w zeszłym roku nie paliłam od września aż do lutego b.r. Zmieniłam pracę, a tu koleżanki palą i jakoś znowu zaczęłam. Obiecywałam sobie, że to już ostatnia paczka i tak w kółko. W końcu 29 maja wyrzuciłam fajki i powiedziałam koniec. Na razie się trzymam... A jak jeszcze zajdę w ciążę to będzie łatwiej. Gdy z Lilą zrobiłam pierwszy test tak od razu przestałam palić.Misia witamy. Jeszcze tylko przytulanie i bobas gotowy. ja tez nie pale ale ciagnie mnie strasznie. Nie mialas problemu z odstawieniem?
Aschlee co tam u Ciebie?
Aschlee25 mam nadzieję, że teraz będzie dobrze. A może razem w ciąży będziemy chodzić.
reklama
misia88
Początkująca w BB
Ahh, wybacz, nie wiedziałam. W takim razie trzymam kciuki, aby ciąża przebiegła zdrowo i bezproblemowo.Misia ja kochanie mam termin na luty ale z checia zapraszam na lutoweczki
Luty to fajny miesiąc, sama jestem z lutego Już się nie załapię. Chcielibyśmy strzelić na termin najwcześniej na kwiecień, bo mąż wyjeżdża w październiku za granicę i wraca na początku marca. Wtedy będziemy mogli razem rodzić.
Podziel się: