reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Ja nie pracuję od miesiąca i jest super :) Tak w ogóle to chciałam się pochwalić, że znam już na 100% płeć - będzie drugi chłopaczek.

reklama
Czesc

Ester gratuluje.

U nas intensywne przytulanie, w niedziele wypada mi polowa cyklu. Niestety nasza naturalna antykoncepcja - nasza corka - zabkuje, ida gorne trojki i spi z nami wiec przytulance ograniczone i szybkie. W sobote wysylamy Hanie na noc do babci wiec bedzie randka. A jutro przywoza nam stol, juz sie nie moge doczekac. Rok temu kupilismy mieszkanie i nadal sie urzadzamy.

Alfa ja za to bym chciala druga coreczke.

Hej! :) Jestem nowa na forum. Mam już trzyletnią córkę Lili i w końcu udało się męża namówić na rodzeństwo dla niej. Co prawda jeszcze w tym i następnym cyklu się wstrzymujemy, bo chcę się przygotować do ciąży, ale już w lipcowo/sierpniowym cyklu "jedziemy" pełną parą. :) Rzuciłam palenie, chcę jeszcze schudnąć parę kg, łykam kwas foliowy i witaminy. Chyba tyle wystarczy...? :)

U mnie mam nadzieje w pozadku ,na razie czuje sie dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie.Nie odzywalam sie nic bo duzo dolkow bylo,ciezko sie bylo zebrac po kolejnej stracie.Teraz wrocilam z nowa sila i nowymi nadziejami.
Licze bardzo ze Fasolis teraz juz ze mna zostanie

Misia witamy. Jeszcze tylko przytulanie i bobas gotowy. :) ja tez nie pale ale ciagnie mnie strasznie. Nie mialas problemu z odstawieniem?
Aschlee co tam u Ciebie?
Powiem Ci, że w zeszłym roku nie paliłam od września aż do lutego b.r. Zmieniłam pracę, a tu koleżanki palą i jakoś znowu zaczęłam. Obiecywałam sobie, że to już ostatnia paczka i tak w kółko. :p W końcu 29 maja wyrzuciłam fajki i powiedziałam koniec. Na razie się trzymam... :) A jak jeszcze zajdę w ciążę to będzie łatwiej. Gdy z Lilą zrobiłam pierwszy test tak od razu przestałam palić. :)

Aschlee25 mam nadzieję, że teraz będzie dobrze. A może razem w ciąży będziemy chodzić. :)

reklama
Misia ja kochanie mam termin na luty ale z checia zapraszam na lutoweczki
Ahh, wybacz, nie wiedziałam. :) W takim razie trzymam kciuki, aby ciąża przebiegła zdrowo i bezproblemowo. :)
Luty to fajny miesiąc, sama jestem z lutego :p Już się nie załapię. Chcielibyśmy strzelić na termin najwcześniej na kwiecień, bo mąż wyjeżdża w październiku za granicę i wraca na początku marca. Wtedy będziemy mogli razem rodzić. :)

Do góry