reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po poronieniu...

Kochana MotylkowaOna aż Ci zazdroszczę tego "coś tam coś tam" bo to dobry dla Was znak że może się fasolek urodzić :D czego z całego serca Wam życzę , mówię że zazdroszczę bo my też się przytulamy ale u nas to jest stosunek przerywany, wyskakuje kiedy zbliża się koniec.. no nie wiem może potrzebuje czasu, a może po prostu nie jest na to gotowy, bo u nas dzisiaj burzaaa i to przez takie duże B bo kłócimy się i kłócimy, wykrzyczałam chyba wszystko to co chciałam mu powiedzieć, i nawet myślę że Bóg wie co robi, że nie dał nam tego dzidziusia ze względu na odmienność charakterów bo R to taki straszny uparciuch że aż wrrr

reklama
Witajcie ja na sekundke :) wypełniam papiery i tak zajrzałam na chwilke:) nudno, zimno i nic się nie dzieje..

jak tam dzieciaczki Karola? prezenty się podobały?
pozdrawiam

MotylkowaOna prezenty bardzo się podobały, dzieciaki ucieszne na maksa :-)) po wczorajszych spokojnych urodzinach od R z rana mieliśmy wizytę sąsiada mieszkającego pod nami, my mieszkamy na czwartym piętrze w bloku, a on pod nami na 3, to takie stare małżeństwo i mówi do R że mamy przestać libacje urządzać bo następnym razem wezwie policje, zawiadomi administrację i opiekę... no co za gbur.. fakt faktem długo rozmawialiśmy ale bez muzyki siedzieliśmy, i łącznie ze mną i z R były jeszcze 4 osoby, a ten tak się na nas uwziął że sama nie wiem czy będę mu mówiła dzień dobry

Ja też tak miałam , gdy koleżanka przyjechała z zagranicy faktycznie byliśmy głośno ale w regulaminie jest napisane że mozna raz w miesiacu impreze zrobic.. sąsiadka zawiadomiła administracje i mieliśmy potem telefony z administracji z pogróżkami.. no ale obeszło się.. starsi ludzie tak maja.. jak kiedyś chodziłam w klapkach drewnianych po domu to mi sie pytała co ja mam za kapcie które tak klapia.. no bywa..

pozdrawiam cie kochana :*

Wiesz myślę że we dwie troszkę smutno prowadzi się ten wątek , odkryłam że dziewczyny które nam tu towarzyszyły też udzielają się w innych wątkach,... to może pora na zmiany? Chodz będę tu codziennie zaglądała , a nóż może będzie ktoś chciał nam potowarzyszyć.. Powiedz jak się czujesz? dostałaś już okres po zabiegu? Bo mnie od wczoraj pobolewał brzuch , przed chwilą próbowałam zasnąć , i proszę poszłam siusiać a tam pojawił się okres ... Brzuch boli ale stan ciąży tak mi przestawił zakaz brania tabletek że raczej obejdzie się bez nich całuję Cię i pisz gdzie będziesz

mligocka ściskam Cię mocno i zapraszam na wątek pt "Starania po straconej ciąży.." tam jest wiele dziewcząt o podobnych przejściach co my.. Mam racje że widziałam Cię już na tamtym wątku?? Pozdrawiam :*

Witajcie dziewczęta :-) .. Co u Was kochane?? Piszcie żeby wątek nam nie zginął.. Ja się udzielam na tamtym wątku ale często tutaj zaglądam z nadzieją że pojawiła się jakaś nowa duszyczka

reklama
czy wątek umarl?

ja własnie jesyem po drugim poronieniu.. pierwsze w 8 tc puste jajo płodowe i teraz drugie 5tc... jest mi tak strasznie przykro cały czas myślę co by było gdyby.....

ja mam o tyle złą sytyację ze mam pco i mi trudno zajść w ciąze a jak juz się udaje i jestem pełna nadziei bach i po wszystkim... mam już synka staraliśmy sie o niego z m prawie rok ale teraz jestm starsza więcej na glowie większy stres.... nie wiem co mogę zrobić..

plamie już od implantacji.. najpierw beta rosła teraz spada wczoraj było juz tylko 250ml:( nadal plamie już ponad 2 tyg! miałam płyn za macicą lekarz podejrzewał ciąże pozamaciczną bo mam też bóle ale miejmy nadzieję ze to nie to... ile będe jeszcze krwawic? jutro znów wizyta...

Do góry