Katania
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny, szukam wsparcia i porady. Jestem mamą 2 dzieci ( 6 i 4), wszystko bez problmu, zajście, ciaza. Zawsze miałam nawracajace torbiele na obu jajnikach, częściej na prawym. Karmiłam ponad 2 lata, po odstawieniu zaczęły się plamienia sródcykliczne, w lipcu 2020 krwotok, zrobiono mi łyżeczkowanie, przez rok brałam anty na te plamienia- nic nie dały. We wrześniu odstawiłam tabletki anty, zaczęliśmy starania. Udało się w 5 cyklu ( mam 26 dniowe), po bladych II od razu plamienie, mała beta max.66, samo się oczyściło. Zobaczyłam znów II po pierwszej @ od poronienia, myślałam, że to beta wcześniejsza, poszłam na kontrolę, bo plamiłam a tam pecherzyk i endometrium 19 cm?! W 4 tyg. pecherzyk z krwiakiem, czy czas plamienie duphaston i luteina. Po mocniejszym krwawieniu odstawiłam, poszłam na usg, pecherzyka już nie było. Krwawiłam 6 dni mocno. Gdyby nie kontrolę i testy nawet bym nie wiedziałam, że cis tam się działo...czy mogę od razu się starać jak myślicie? Jestem w cyklu po poronieniu, wszystkie objawy owulacji. Czy któraś tak miała, że zaszła w zdrowa ciaze po 2 poronieniach wczesnych? Proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami, bo juz wariuje