reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Lisica,zrob po 48h;) kiedy mialas termin @?

Asiu,polowkowe nie prenatalne;)

A ja w piatek umowie sie do gina,mialam przyjsc po 10dniach,ale pojde po 8.W niedziele na bank mnie nie przyjmie,a we wtorek na caly dzien zostawiam samochod u gazownika.

Grubson,jak po rozmowie?

Shawty,jak wynik?

Ostatnia edycja:
Asiu ale kiedy robiłaś betę, w którym dniu? Dość wcześnie chyba? Przed terminem @? A ja 2 dni po...
Domi w sobotę był termin, beta robiona w 16 dc.

Shawty gratuluję.

No dobra, już mam odpowiedź, najważniejszy jest przyrost ;) widełki są tak ogromne że patrzy się na nie tylko orientacyjnie. Może faktycznie zagnieżdżenie było później u mnie. A i w normach, które znalazłam w sieci, mój wynik się kwalifikuje na 4-5 tc. W normie podanej przez labo, które badało moją betę, brakuje mi ok. 7.

Shawty,termin mialas na sobote?Duza beta,gratki.Moze blizniaki:p

Lisica,wazny jest przyrost.

Happy,nie odchodz!;)

Ostatnia edycja:
Lisica, wszystko tak naprawde zalezy od tego kiedy byla ovu i kiedy nastapilo zagniezdzenie. Ja wiem juz teraz po usg ze ovu musialam miec wczesniej. Zawsze mialam 12dc a teraz musialo byc chyba 9 moze 10 dc bo wtedy bylismy w Paryzu i byly przytulanki a ze jeszcze jest chlopak to wiadomo ze centralnie w ovu musielismy sie wbic. Poczekajmy do czwartku z ta beta a tymczasem usmiech chce u ciebie widziec :-)

Shawty gratki.

Dominika tak polowkowe mam u mojego gina. Jest super.

Chcialabym wam przedstawic Ignasia :-) i zycze wam wszystkim z calego serca wytrwalosci w dazeniu do celu bo uda sie na pewno.

Załączniki

• 1410885932466.jpg
    1410885932466.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Asiu - piękne zdjęcie, akurat do rodzinnego albumu :-) Super, że wszystko przebiega tak jak trzeba.
Shawty - gratuluję Kochana !!!
Lisica - dokładnie tak, ważny przyrost. Ja nie mierzyłam ale ja dzień przed @ miałam 164 ale przecież wystarczyło, że owu miałam dzień, dwa wcześniej i już różnica.

Do góry