reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Motylku, dziekuje za kciuki :-). Bedzie dobrze, jakos w to uwierzylam :-)

Majdaczku, wspolczuje... Ale mowilas juz o ciazy, szukaja kogos?

A ja jeszcze zobaczylam, ze na 5roku mialabym choroby zakazne.... Juz sie widze na takim oddziale w ciazy... Nie, nie, ja wole sobie odpoczac :D

Witajcie!
Majdaczek mam nadzieję ,że węgiel zadziała a ty szybko poukładasz się z pracą.
Aschlee a kiedy planujesz jakiś teścik, bo Twoje objawy mnie zaciekawiają... :), &&&&
Butterfly brzusio piękny i bardzo pokaźny :)
Jussastar to są trudne decyzje , ale każdy musi ustalić sobie priorytety w zgodzie ze samym sobą. Wierzę że podejmiesz najlepszą możliwą decyzję &&&
Shawty ostatnio puisałaś o jakimś takim niepokoju - ja nie wiem co się ze mną dzieje od wczoraj jestem jakaś taka poddenerwowana, roztrzęsionaq, chce mi się beczeć i wogóle jestem do d.... do tego ciągle chodzę niewyspana bo ciągle śnią mi się nad ranem jakieś koszmary po których nie mogę zasnąć i od 4 nie śpię już kolejną noc... ehhh nie wiem co o tym myśleć...

Ostatnia edycja:
Martaha szczerze to nie myslalam o tym ale chyba cos kolo 5 wrzesnia zrobie lepiej poczekac niz potem sie zastanawiac czy nie za wczesnie...ja bardziej jak na menopauze sie czuje jakies uderzenia goraca to chyba Do objawow ciazy nie naleza ;)

Moze czyms sie denerwujesz dlatego masz takie sny...

Ostatnia edycja:
Mi już troszkę lepiej, choć czuję się jakby mnie ktoś porządnie kapnął.

grubson niestety nie rozmawiałam na ten temat z nikim z szefostwa, bo z nikim się nie widziałam. Ale po weekendzie już będę zmuszona. Mam kogoś w rodzinie, kto szuka pracy od września, więc chcę w weekend z nią pogadać, jak się zgodzi, to od razu przedstawię jej kandydaturę :)
Jak bym wiedziała, że będzie to takie trudne, to bym się w ogóle w tą pracę nie mieszała.

martaha to normalne w ciąży, Hormony buzują :)

Majdaczek, na pewno sie wszystko ulozy, szybko podszkolisz nowa osobe i bedziesz mogla odpoczywac :-)

Martaha, ja tez mam taka wewnetrzna dygawke.. Nie wiem, moze w ciazy tak jest, szczegolnie jak sie ma strate na koncie.. Ja jestem wiecznie przerazona, a tego 9 przed wizyta to chyba zejde na zawal..

reklama
grubsonku a o której wizytujesz? ja ma na 9 września na godz. 16 - chyba ze strachu tam zemdleję ...;-)
Wróciłam przedtem z terenu i jakoś tak lekko mnie mdliło, ale przyszła mi ochota na sok pomarańczowy, wypiłam prawie cały a teraz mnie nie mdli ale mam mega zgagę - z deszczu pod rynnę :)
Nic mi się nie chce robić a tu papryka zceka żeby ją zaprawić, sterta papierów do obrobienia, pranie sprzątanie, ale jakby było mało to wymyśliłam że zrobię sernik znalazłam fajny przepis - poczytałam i muszę go zrobić (bez pieczenia) Sernik malinowy na zimno

Ostatnia edycja:
Do góry