reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Aschlee poraz kolejny jestem pelna podziwu wobec Twojej postawy :) Najlepiej do ginekologa, niech zrobi USG dopochwowe i bedziesz wiedziala co i jak. Nigdy w Niemczech bety nie robilam, nie wiem czy trzeba skierowanie czy cos sie placi... nie mam pojecia. Ale mozesz w laboratorium zapytac nie o bete ale o test ciazowy z krwi (slyszalam ze jest bardzo wiarygodny).

Mnie juz brzuszek nie boli :)

reklama
Cassie30 ja juz bete mialam robiona przy tej ciazy trojaczej no i pozniej zeby sprawdzac i nic nie placilam:tak: poszlam po prostu do ginekologa idziesz i ona zleca i masz za darmo

Aschlee ale potrzebujesz skierowanie bo przypuszczam bez jest platne.

Ps. ja na widok igly mdleje wiec wolalabym USG ;)

Ostatnia edycja:
No tak ale jak powiem ze @ brak,objawy opisze i ze testy 2 negatywne to podejrzewam ze skieruje mnie na bete sama;-)

Ameliee najadlam sie jablek i mi przeszlo.
Ja musze tez wrzucic na luz z jedzeniem bo powoli spodni dopiac nie moge :baffled:
Nie wiem dlaczego tak jest ze latem mam fugure jak talala a zima jak... betoniara...

Aschlee powiem Ci jak to bylo u mnie z podejrzeniem ciazy w Niemczech, dwa lata temu.
Umawiajac sie na wizyte powiedzialam ze nie mam @ i test wyszedl mi pozytywnie ale po godzinie.
Pojechalam do gina, od razu wzieto mnie na siusiu i zrobili test ciazowy.
W gabinecie lekarz powiedzial ze negatywny ale testy moga ciazy jeszcze nie wykryc i zrobi mi USG dopochwowe. Wyszla wtedy ta torbiel.
Tak to wygladalo u mnie ;)

Pije sobie szampana ;)

Aschlee powodzenia w poniedzialem na wizycie:tak: masz w planach jeszcze testowanie przed? Mam nadzieje, ze lekarz zleci Ci bete i wszystko sie wyjasni:)

reklama
Do góry