reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Domka gratuluje zakupow :)

Ja siedze i podczytuje fora na temat temperatury.
Brzuch ma mi rozsadzic... Dziaciaki chcialy do obiadu kiszone ogorki a mi kiszonego jesc nie wolno... :( boli...

Hej dziewczynki wieczornie, trochę leżałam w łóżku jak wróciłam z pracy bo strasznie bolała mnie głowa... położyłam się po 4 a przed 5 zadzwonił budzik bo trzeba było małą budzić, wstałam zrobiłam sobie herbatkę i wszystko poszło do gardła, w ostatniej sekundzie zdążyłam dobiec do kibelka...trzęsłam się jak galaretka tak mi zimno było, nie wiem czy jakieś choróbsko mnie nie łapie. Oby nie.
Już mi przeszło i o niebo lepiej się czuję, już mnie głowa nie boli, i jakoś normalnie funkcjonuje:D

Jutro mąż będzie tarł te zabudowy i malował na biało na razie... tylko żeby było.jak będziemy mieli kasę to pomalujemy tymi lateksowymi farbami.

Małż na siłowni a ja na chwilkę usiadłam.
Jak się czujecie dziewczyny....?

Ashleee kiedy idziesz na bete?

Tak pojde na bete poczekam do poniedzialku i chyba juz w poniedzialek ja zrobie.
Samopoczucie w miare tylko za bardzo apetytu nie mam

reklama
Nie doluje sie juz...co ma byc to bedzie...poczekam do poniedzialku zadzwonie powiem mojej gin co i jak i pewnie kaze mi przyjechac zeby sprawdzic

Do góry